follow me

Wednesday, April 15, 2009

Tag By Has c Lolypop

1. Insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.



2. Make sure u take the pic and said it is from
HAS HANIM

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself..

a) aku suke sgt ngn kucing..coz kucing sgt comel n manja..hihihi..sampai kat latop aku pown aku
memelihara kucing..ekek..lihat laa ngn btol2..


b) aku jugak suka bergambar mcm kwn2 aku yg lain..aku rase budah diim ni gler lanser camera kowtt..setakat ni camera kesayangan aku cume laa hp n73 ak..huhuhu..kat latop jgn ckp laa..bnyk gler pic aku n kwn2 ak..huhuhu..

*see mmg xddk diam kitorg bla nmpk camera..haha*

c) aku jugak suke tgk formula 1..jgn ckp laa..gler fanatik kowt..driver aku pling minat sape kalo bukan KIMI RAIKKONEN..mmg agk mlg laa utk ferari tuk musim ni..kite pown xtau ape lg yg berlaku..saksikn GP shanghai hujung mggu ni..lalalala..

*kimi ku*

d) aku ni mg simple gler orgnya..tgk dress up aku pownn myb korg dah tau..hihihi..xgeti sgt laa nk bergaya..tapii kalo segamat ni diberi kesempatan utk maju..aku nk tmpt ni berubah jdk bndr tol2..coz aku nk enjoy jer..hahaha..

e) aku ni mmg sgt mudah mnges..tapii aku ni suke sgt pendam perasaan..aku xkn luahkn ape yg aku rase kat owg lain..kalo mcm da xthn sgt..myb aku akn citer kat owg yg aku percayai..huhuhu..

f) pasal duit plk..aku rase sem ni aku sgt2 jimat kowt..wlaupown ak ade business topup yg agk maju..tapii wet topup tu aku lgsg xsentuh..than kalo aku ade rm50..aku lgsg xsentuh dlm msa sebulan..kalo sentuhh pown bla ak g outing..wet pt pown mcm xgna sgt..mak pown bkknya ade bg wet kat aku pown..kalo bg pown topup rm10 setiap mggu n kdg2 ade laa anta mknn..myb aku hanya mggna kn wet dining..tapii wet dining pown xgna sgt..hahaha..ehhh..aku ni mkn or x??plik2..hihihhi

g) aku pown mcm remaja2 yg lain amat suke dgr lagu..hihihi..jgn ckp laa..melayu,indon,korea,china,india pown aku layan..hahaha..kalo aku hafal lagu tu mulut aku terus memekak nyanyi lagu tu..hahahaha

h) aku jugak amat menyayangi kesemua kwn2 ku..coz aku mmg suke berkwn..kalo sape yg knl aku mmg dier tau aku mmg amat sensitif..kalo kwn aku wat aku terasa or sdeyhh ak mmg akn senyap..tapii aku pasti akn nges ngn truk..huhuhuhu..mmg amat2 sensitif psal ni..huhuhu

i) n aku ni msih single n availble..senang nk berkwn tapii ssh nk approve..phm x??hahahaha

j) kesempatan ni nk ucapkn kat sume kwn aku selamat kembali ke segamat n selamat menduduki peperiksaan..wee:DD

4. you should choose 5 other bloggers(easier the ones who follow u) an mention their names in your blog

1.anybody
2.anybody
3.anybody
4.anybody
5. n anybody

p/s:xtau nk tagged sape..huhuhu

0 comments:

8share