follow me

Monday, April 13, 2009

Finally aku dah siap macro..hahahaha

*kat ats ni ilah montaj n kredit kiorg..gmbr awn n alif nk bertuka ba tu adalah montaj kami..kat awn tu korg kna click seterusnya utk msok ke gmbr yg alif bertuka ba tu*


Arini sepanjang hari ak xon9 semata2 nk pastikan mcro ak xde mistake lg..aku dah siapkn semalam lbeyhh kurang kol 2am..tapii ak mcm xpuas ati ngn keje ak..
aku pown sambung edit macro tu pagi td sampai pkol 6pm td..hahaha..ketagih wat macro plk..dush2~kol 8 td plk ak mencari2 cc yg bole aku nk bli dvd n print cover iqra' ak ni..hhuhu..agk pnt jgk laa..kol 10.30pm aku bru blik umh..n now aku nk chntik kn album iqra' ak n sambil wat discussion ngn ain psal record mngement kat ym..hahahaha

*menu utama*


*click pengenalan huruf than akn jumpe bnyk huruf dr alif shgga lah ya..bg sape yg xknl hrf better tkn 1 persatu jgn skip k..hihihi(don wory ade suara)*


*click mari mengaji pastu korg akn jumpe 11 siri.click mne2 siri dier akn ajr korg bca iqra'..hihihihi*


*click mari menyanyi akn kuar 4 tv mcm kat ats tu..than click plk setiap tv tu..pastu nyanyi laa korg..hahaha(4 jenis lgu jer)*


*clik kenali kami akn kuar spt disebelah tu*


*click kuar nnt korg akn jumpe ulang n tamat,kalo ulang jumpe blik menu utama,than kalo tamat korg akn g ke tamat n exit..utk exit korg kna clik gambar tamat tu*


*cover iqra' kami..(copyright:_yaasen.uitm.johor 2009) sowy flash camera wat gmbr krg jelas*

7 comments:

arang_67 said...

bila nak jual tu ek

cik ateen said...

hahaha..
ko tnye ak bila nk jual..
tnye laa owner dier lps ni..
ekek;)

acapabdulrahim said...

gile style.
macam final project pulak.

ni asgmnt hantar kat lecturer ke?

ke hantar kat kilang?

misz egypt said...

wah2..
malatop..
syabas keding..
hihi.. ;)

cik ateen said...

aten to acap:
ni mmg final projek pown..
huhuhu..
tu tg wiso tu..
better i wat blik btol x?
pastu semestinya anta kat lec, n myb pastu dianta ke kilang...
hahahaha..
kalo ade beli laa yer..
ekek;))

aten to zaza gendut:
mekaceh gendut komen atennya blog..
aten yg srh tuhh..
hahahaha..

anDi said...

pehh.,ko watpe nk wat balik?
kn da antar..hahah

ke ko nk antau g publish wat CD buku budak skola?? ngueh3.

yehaaa...ak dah bahgie, macro sudey siap!

btw ten, da cntek dah tu, simpan wat kenangan je dah,hehehe

wey ten, lec ak ckp, klo bnasib bek diorang pilih wat msk ptandingan multimedia next sem.hehhe..smuga berjaya. ^^,

fyth-KAMI said...

hehe..jadi la yaseen..

8share