follow me

Saturday, May 9, 2009

Dah balik tapii dtg semula..


Aku blik rumah pada ari rabu malam arituhh..than malam td aku dtg semula ker uitm segamat..huhuhu..ape daa??dah blik umh pastu dtg blik semula..huhu..aku blik cz nk tmn tut chukk..dier sowg2..so tmn kn laa dier..pastu actually awk sbnrnya ade speaking muet tuk sri isnin dpn..huhu..begitu cptkn aku blik..lalalla~xpe laa..xbuhsan sgt laa mggu ni..cz mlm ni dah strt qualifying f1..hahaha..wyndu2..2 mggu xjumpe kimi..mlm sok plk dah race..kaly ni dior race kat catalunya sepanyol..sape yg nk tgk tu g laa saluran sukan kat astro..strt kol 8pm..hihihi..sebenarnya aku kecetusan idea nk update ape utk blog ni..lantak laa jnji update..huhuhu..

p/s:utk fyth band ct2 ni prkts kn diri msg2 k..n on9 jgn lupe kat aten..hihihi.

*fana,yana,has n tyma*

p/s:utk ju,zati,jaa,suyat,sara,mira n ekin..gdluck utk speaking muet kite k..

*ju,jaa,zati n suyat*

p/s:utk mak selamat ari rabu..nnt aten belanja mak kfc/mcd..lalala..

*ini lah mak aku yg sentiasa tersenyum..wee:DD..selamat ari ibu..*

p/s:utk joyah2 aku..jgn mls nk kms umh..aku tau blik umh dah kms..wekhhh~
*joyah aku yg sebelah kanan jer..yg lainxde gambar yg terbaru..wekkhhh~*

6 comments:

acapabdulrahim said...

rumah dekat boleh lah. ahak.
:D
hihi same lah kita speaking muet.
owh ni band korang ek. nga.tak sabar den nk dengar.

joyah? adik kamu ek?
lawa,

cik ateen said...

hahaha..
tau xpe..
acap speaking bla?
tu band fana laa..
xtau ker?
lalala~

aah nme dier bkn joyah..
tapii saje pggil dier joyah..
jgn puji..
sbnrnya xlawa..
hahaha

Bonbon Chaud said...

goodluck tau,do your best,senang aje speaking test tu,chayok!3x

cik ateen said...

thanks bonbon..
senang yer..
hopefully..
biasa laa..
nk speaking jer nebes..
huhuhu

fana said...

tue bukan band aku lah acap..aku x declare pape..tyue sekadar band je..nama jer..

cik ateen said...

hahaha..
btol laa tuh..
tapii mcm dah real dowh..
lalala~
aku dah abes muet..!!
yeahhh!!
merdeka!!!
hahaha

8share