follow me

Wednesday, May 20, 2009

Princess Barbie Paling Chantik Sedunia

Title aku arini mcm pernah kedengaran kn???hahaha..ni sume sebab penangan citer indon yg dah kuasi Malaysia..hahaha..sape kah princess barbie paling chantik sedunia??? jeng jeng jeng..mempersilakn kucing baru ku LAURA!!!

*inilah laura yg dimaksudkn*

kenapa aku bg nma dier laura?dier punya perangai sama jer mcm laura dlm citer"UPIK ABU DAN LAURA" kucing pown ade gedik jgk taw..adoyai..tau laa dier jenis kucing lain..kucing bandar laa konon..xnk kwn ngn kucing kampung..xnk duduk kat luar umh..coz dier ade musush ketat(belang)..so dier tido dlm blik aku jer..tu mula2 dtg..
sekarang dier dah berani ckit..dier suka main kat luar umh..pantang kalo pintu dpn terbukak mst nk kuar..kalo maen bwh pokok jambu jer xpe..ni lari sana sini..
penat mencari..pggil laura!!!!!!! pandang plk..hihihi..dier suke kowt nma tu...tapii kalo nmpk belang dier mst menyuruk..lalala~

semalam gian dier utk kuar telah membuatkn aku riso..dier maen kat luar terlalu lma..sampai pggil xmncl2..crik kat luar xde..crik sekeliling tmn xde,crik dlm umh lg laa xde..laura..laura..laura...lma2 adek aku jumpe dier kat dpn umh jer..kat bwh pokok jambu..dier nyorok kat ctu..adoyaiii..penat mencari..aku duk umh penat menjaga c laura ni siang n malam..pagi2 buta pown kaco aku tido..huhuhu..tapii aku sayang dier..n aku sayang jgk kucing2 aku yg lain..(hussiex,belang,baby,rangga,opie, bkl ank dlm perut belang..dah nk meletup dah tu..hihihihi...

31 comments:

Miss FaRRa said...

wah!!

kucing pgl laura.
memg gewdixs pun.heeee..

mne dpt dpt kucing tu?

SaiyidahAisyah said...

sumpah itu mantop gile!!! nak hidung die yang merah. haha. tibe-tibe adore kat kucing yang idung merah. ehekkk.
aten bukak www.btemplates.com.
kalau tak leh gak, gtawu kayy. sori lambat reply.

arang_67 said...

comel gile kucing neh...

cik ateen said...

aten to farra:
hahaha..
gedikk kn..
ntah laa..abah jumpe kowt..
msa abah jemput aten blik dr u..
tgk2 dah ade kat umh..
hahaha

cik ateen said...

aten to saiyidah:
hahaha..
besh kn maen idung kecing..
geram gler..
awk lom tgk kucing sya yg nma baby tuhh..
tu idung dier dah mcm idung harimau..
lagi geram..
hahaha
ok2 its ok..
thanks yer..
susah kn saiyidah jer..
huhuu

cik ateen said...

aten to zul:
comel kn zul..
nma dier laura taw..
wee:DD

eKyN said...

mule2 xtaw pape...cz xtgk pon cter upik laura tu...

tp lame2 taw gak hehe

nway, siye s gler...mmg cute lor kucing tu.
laura?aww...gedixx u..ahaha

n_x

cik ateen said...

aten to ekyn:
hahaha..
citer indon kan dah menguasai mlsia..
hihiihi..
so ck pown kdg2 nk ckp indon..
hahaha..
ckit laa gedik tu..
lalala~

aida hashim said...

wehh wehhh sejak bile barbie dgn kucing tu kaum sejenis? kahkah. wehhh sumpah kucing kau kiut. kahkah kalau aku kucing memang aku dah rogol2 dia kahkah

aida hashim said...

wehh wehhh sejak bile barbie dgn kucing tu kaum sejenis? kahkah. wehhh sumpah kucing kau kiut. kahkah kalau aku kucing memang aku dah rogol2 dia kahkah

cik ateen said...

aten to aida:
ape laa ko ni..
kalo ko jdk kucing ko nk rogol dier..
xbole..
ko kna mintak izin..
hahaha
;))

SaiyidahAisyah said...

**komen dekat sini sebab chatbox susah nak baca, wink

a'a, cara dia macam nih taw aten.

1. g kat btemplates.com then pilih mana2 layout yang suka tuh.

2. tekan download, habis download. bukak file templates yang dah siap dwnload.

3. extract file tuh, by clik right clik 'extract file'. dah siap extract nnt dia kuar folder. dalam folder tuh contain file html templates.

4. g kat layout blogger. kalau takut wat layout tak jadik. kena download dulu tempales lama, nnt sedey ilang templates tak leh recover dah. tekan download templates.

5. then nampak browser, upload tuh kan. clik browser. browse file html yang dah di extract.

6.siap!!! :)

tapi kite nasihatkan aten supaya try dulu taw, sebab aten punye page sekarang dah cantek. ada attitude aten. nanti kalau buat templates baru ni aten kena buat balik gadget tu semua satu satu. lecehh.

so, terpulang lah kat aten.

anyway, tak kesah hulurkan bantuan. tak susah la memandangkan dah ada internet sendiri. kui3.

selamat mencuba! :)

tiqaa said...

mate die chun! nk cungkil la jadikan contact lens. blh? hehe.
name pon comeyl! lauraa~

rahmat said...

wah.. penternak kucing yg bejaya..
bgs2.
truskan mnternak ye..
haha

cik ateen said...

aten to tiqa:
hahaha..
nk amik mata dier..
xlh2..
nnt dier bute..
nnt kna tuka nma plk..
kasim selamat..
;))

cik ateen said...

aten to rahmat:
bkn penternak kucing..
tapi org yg menyayangi kucing..
wee:DD

tiqaa said...

hehe. bukanbukan. laura selamat la. aten belikan la mata baru :D

cik ateen said...

aten to tiqa:
hahaha..
kalo aten gntikan ngn mata kakek bole kowt..
hihihi
;))

munir said...

hey2..im ur follower now..chill.. =)

cik ateen said...

aten to munir:
thanks..
always follow my blog k..
;))

misz egypt said...

wah2..mmg xleh bla..
abes sume kucing tu hang nama kn
ngan nama indOn..ish2..
xtakut ke bela harimau kat umah..
hahahaha...

syera said...

kucing nak banyak je kakak kusot nih.ahahaa.byk gila.nak satuhh

cik ateen said...

aten to syera:
hahaha...
nk satu ker??
g amek kat smk..
;p

CaPiQa said...

hugs n kisses utk laura, oke?

^_^

JaQiNtA's bLoG* said...

muke kucing nie nmpk garg cam laura cter tv3 tue!
mmg sesuai ngan name dier kn..
wa3~

EdOrA said...

huhuhu..comel nye laura ni...gedik ade mcm mael my cat kot.hahaha

cik ateen said...

aten to capiqa:
ok nnt i hug dier utk u..
dier tu dah mkin dgil..
huhu

cik ateen said...

aten to jaqinta:
mmg cocok bangat ngn dier..
dier sgt manja..
penat nk jga dier..
huhuhu

cik ateen said...

aten to edora:
myb kowt..
dier tu mmg gedik + manja..
lalala~

Seri said...

kalau aq gigit idungnya baru dia tau...

cik ateen said...

aten to seri:
nk gigit idung ider..
dasatnya..
kalo sya tonyoh jer idung cmtu..
;))

8share