follow me

Wednesday, June 3, 2009

Aku Penyelamat Rumah Sendiri

*cehh aku dah jdk HERO plk dlm blog ni..*

Baru saje td aku terbau bau yg kurang mnyenangkn..sehingga membuat kepala aku pusing n berdenyut2..huhuhu..aku telah bau benda hangus..aku pk blik mak aku ade msk something ker wktu2 cmni..n dalam umh ni tggl aku sowg jer yg blom tdo..konfius2..aku ngn cptnya berlari ke dpo utk melihat keadaan..

Ya Allah..rupe2nya mak aku msk air b4 dier tdo..xsilap aku mak aku xde plk ckp dier ade msk air b4 tdo..so tuh bkn slh aku..gler kering kowt air dlm cerek tuh..hangus dah pown bau dier..pntp dier pown dah cair separuh..huhuhu..kalo aku tdo skaly agknya..cerek tu dah pupus coz meletup agknya..hahaha..ehhh..ni xkelakar laa..npe nk gelak..n myb umh aku lh terbakar coz api dapo gas xttp lgsg..kalo kecik xpe jgk..ni beso tahap maksimum..ishhh2.

so sok pg bngn nk wat peringatan ngn mak..mak kalo msk air bgau dlu..kn dah hangus air tu..hahaha..bkn hangus jer...dah kering xnmpk air lngsg dah..hihihi..n 1 soalan utk anda sume Pernahkah peristiwa sebegini berlaku dirumah anda?

mood:ak pening coz bau hangus tu still ade mengelilingi umh kuhh..tidakkkk!!!!!!!

8 comments:

aduka said...

owh.. pernah terjadi kejadian serupa.. tp kecuaian akak.. dah kering kontang airnya.. tp dia landing dan 'pengsan' (tido)... mak jerit2 sbb tgk dapur berasap.. haha.. cian mak..

Bonbon Chaud said...

kejadian tu x pernah lh berlaku kt family sy kalu ateen x bertindak awal
mmg umah ateen ada possibility terbakar lh...ish...takutnyer...
nsb baik ade ateen...bubye.

cik ateen said...

aten to aduka:
hahaha..
biasa laa tuh..
sume owg ilang ingtb..
kalo dah g dpn ker mne2 ker..
tgk tb ker..
mst lupe ape yg msk kat dapo tuhh..
;))

SyafiQ said...

penah2...ha3

arang67 said...

nsb bek x mletop

cik ateen said...

aten to bonbon chaud:
tulaa..
nsb baek laa aten xtdo lg..
mak kat dier lupe..
hahaha

cik ateen said...

aten to syafiq:
pernah jgk yer..
agknya situasi ni mmg dah biasa kowt..
;))

cik ateen said...

aten to arang@zul:
tau xpe..
kalo meletup xtau laa nk ckp per..
huhuhu
;))

8share