follow me

Monday, June 22, 2009

My TWITTER

*http://twitter.com/ateenkimi*

WHAT is Twitter??hmmm..i dont know..n juz want know abaout this..hahaha..semalam sgt buhsan n tibe hati ni nk sgt tau ape tu twitter..cmne nk maen dier??aku pon dah TER creat account in twitter..hahaha..n after that i saw MISS DD..wah miss mmg maen ni yerr..lps blek agk lma laa twitter ni..i think twitter just have to update..xmcm blog..kite mcm update status jer..what r u doing now..??so this twitter must have always update..ala senang jer..korg tulis jelaa ape korang nk..hahaha..mcm aku wat..belasah jelaa..jnji xlbeyh dr 140 perkataan..yolaa blom ade experience..lalala~

p/s:so who have the twitter come n follow me..hahaha..

13 comments:

ekino said...

follow u already :)

Bonbon Chaud said...

sy x pandai lh nk guner twitter,aritu ade mbe sy invite suruh buat twitter buat mcm ssh ajer...

cik ateen said...

aten to ekino:
thanks ekino..
=)

cik ateen said...

aten to bonbon:
hahaha..
xde laa..
mula2 sya pown rase cmtu..
than belasah jelaa..
hahaha

aduka said...

xde twitter..

=(

zeera said...

follow me : zeeraismail :)

-N e Y r A- said...

ateen...ta dapat la follow kamu. ta jmpa.. cube find me: neyrashazeyra


twitter ni best kalau ateen add-on twitterfox kat mozilla.

GRuNGe said...

Apakah twitter? Adakag ianya kereta khas untuk Kimi Raikonen Cik Ateen? Atau adakah ianya jenis durian baka baru? Sila berikan penjelasan panjang lebar dan cara-cara penggunaan yang betul.

P/S: Saya buta IT giler ni.

cik ateen said...

aten to aduka:
wat laa twitter kalo xde twiiter..
hihihi
;))

cik ateen said...

aten to zeera:
hmm..
ok2..
aku dah follow ko..
nnt ko follow aku jugak ea..
akunya nma ateenkimi

cik ateen said...

aten to neyra:
xpe2..
aten dh follow kamoo..
nnt follow aten blik k..
;))
nma aten ateenkimi

cik ateen said...

aten to grunge:
hmm..
cmne nk bgau awk yer..
xtau laa..
aten pown baru jer maen benda ni..
yg penting dier bkn kete or durian..
cube laa maen..
uhuhu

SaiyidahAisyah said...

to aten;
kite dah lame ade twitter aten. tp malas nak layan. banyak sangat dah. ahaaa.
tak jadi la pulak nak tukar layout, syg la n layout nih. wuwuuu.
nnt got some idea baru mungkin layout akan di tukar.
or aten ada website best2 yang nak direkemen untuk blog templates nih?

8share