follow me

Wednesday, June 17, 2009

Pelanduk 2 Serupa

*gambar hiasan myb kami sama..hahaha*

Hahaha..title entry arini angka tu bkn jer bole setakat 2 tapii 3,4,5,6,,7,8,9 serupa pown bole..hahaha..Arini aku xtau laa npe aku malas sgt..ishh2..dah laa ank dara..cewahhh..btol laa xtipu pown..hihihihi..

petang aku arini sgt buhsan..disbbkn badan aku yg sgt mls utk bergerak..aku terbaring jelaa..tapii yg pasti aku akn tonton citer indon dlu..yess!! btol tu..Upik Abu Dan Laura..abe sjer citer ni aku msuk blik..ngn niat nk tdo dlm 30 minit..tapiii terlena abes kol 6.15 bru bngon..kehkehkeh...bgon jer aku trus mndy n solat asar..pastu duduk dpn tv tgk citer Manjalara..bukan SI MANJA KINI taw.hihihi..Tibe2 aku ternmpk hp aku yg tlh diabaikn..aku on blik n tgk ade msge..dr owg yg xknl..

012-???????:dgn pkwe ker??

aku:salam sape ni?

012-???????: wsalam.lmbt lh reply.awak atin kn..td jumpa awk blkg bank rakyat dgn pakwe..sombongnya...hehe

aku: blkg bank rakyat?kat segamat ker?awk ni dah slh owg..aten kat umh ni xkuar lgsg..pkwe pown xde nk kuar ngn sape plk..hp td tutup g cas bru jer on..sape ni?

012-???????: pelanduk 2 serupa lh tu..suami cikgu hasyimah,halim.kenal ke x?

aku: hahaha..abg halim rpenya..mne ade..owg kat umh laa..tnye abh xkuar pown..he3..

Hahahaha..naseb baek laa abg halim xg tego owg tu msa tu..kalo xmalu jer..dah pusing 1 bndr segamat sbb malu..hihihii..n nma lain bg pelanduk 2 serupa or berupa2 ni ade nma lain yg aku pggil..hihihi..tau x?MUKA BERSEPAH..lalalala~

12 comments:

GRuNGe said...

Best betul Cik Ateen. Duduk rumah pun ada kejadian yang di luar rumah yang boleh diceritakan dekat dalam belog. Wakakakaka. Syabas, anda menjadi anak dara yang malas hari ini.

cik ateen said...

aten to grunge:
hahaha..
tau xpe..
smlm penat sgt kowt..
so arini dpt jugak jdk anak dara yg mls..
hahaha

aduka said...

seb baek die x tnya;

"wah.. dh pandai ngedate ngan artis ek"

tentu femes kan?

jahahha

cik ateen said...

aten to aduka:
hahaha..
biasa laa..
wee:D

Belle Bedazzled said...

org doakan ntuk 2 sem aten kat Segamat tuh..
Jgn nakal sangat kay..
Blaja rerajin...

SaiyidahAisyah said...

ahhha. cite yang interesting juga nih.
tah2 dari belakang je nampak sama aten.
pusing muka laen.
haha.
mmg bersepah muka sama n kita kot.
padahal mana sama sangat pun.
tp orang dok kata sama.
apooo dahh.
kite pun ade kembar sorang kat sab.
tak suke oh org kate same, kalo mmg kembar sama mak tak pe juga.
('_-")

tiqaa said...

ahahha! padanmuke ade jgak muke bsepahhh ;p

cik ateen said...

aten to asrah:
ok bebeh..
akn aten beljar rerajin..
wee:D
jgn lupe melawat kami sume kat segamat k..
;))

cik ateen said...

aten to S.A:
hahaha..
ecah pown sama gak ker??
btol laa tuhh..
kalo ade kmbr sendiri xpe laa jgk eak..
tapiii aten ngn adek no.2 aten pown dah mcm sama..
trikh lahir kitorg pown sama..
;)

cik ateen said...

aten to kakek:
eleh suke laa tuhh..
muka aten pown kna muka bersepah..
hahahaha..
;p

Asyraf Abdul Rahim said...

hehehe. yg aku paham muke bsepah ni ada 2.

satu, muke dia mmg xboleh blah.

dua, muka dia ada dimana-mana.


****
tapi aten, ko bukan fahaman ku yg nombor satu tu. hehe.

-peace. :)

cik ateen said...

aten to acap:
thank acap..
xpe muka aten bknnya cantik sgt..
biasa2 jer..
xcacat..
alhmdulillah..
;))

8share