follow me

Saturday, June 27, 2009

Welcome to UiTM SEGAMAT!!!

*bye bye adek ku...tggu aku seminggu lg kat sane k...saba mghadapi MMS..hihi*

Hahahaha..aku ucap sebegitu bkn utk student2 yg bakal kembali next week tapiii utk student bru iaitu bkl junior kite yg bkl di buly oleh kite..HAHAHAHAHA..Buli Balik..lalala~sok adalah hari pendftrn pelajar baru uitm..aku pernah mengalaminya sebegini pada 2 tahun lps..masih ingtkah anda??sgt poyo n skema anda ketika tuhh? n korg sgt takott utk dicampak ke dlm hutan uitm segamat tuhh pastu di tgglkn oleh ibu bapa korg..hahaha.. n aku plk ketika itu baru tau yg uitm ade kat segamat..wlaupon dh ddk kat segamat hmpir 20 thn..kahkhakah..

Sok aku bkl pg ke pendftrn tersebut..bkn utk aku mndftr tapii pada sape yg ingt..adek aku ILYA NUR FARAHIEN OTHMAN akn mndftrkn diri sbg student kat sane..dan bakal di kuarantin selama seminggu bersama MPP dlm rancangan MINNGU MESRA SISWA..hahaha..padan muka dier..LOOK i CARE nk jenguk ko hari2..;P ntah kolej mane ntah dier dpt..lalala~aku pown xtau no blik aku coz ak dh dftr sbg pelajar nr..ade kwn aku dh dpt tgk blik..xpe laa sok g upk tnye..senang..hihihi..

Utk yg nk naek nex week..baek korg enjoy berct..segamat akn mngalami perubahan kowt..Dgr petronas kat gemereh tu dah tutup..than nk wat jalan baru..utk tggikn..so jalan akn rosak spt dlu lg..tapii blom strt ape2 lg laa skrg..xtau bla..sume tu nk elak bnjir..coz kat ctu sllu tggelam..ala kat ngn restoren Full house tuhhh..hahaha..yg ade jmbtn sempit tuhh..agk pnjg laa jalan yg dier nk ttp tuh..lg pnjg dr seblomnya..uhuhu..ok enough..no more bubling..hihihi..

p/s:Owh mia!! ex rumet aku 30/6 ni gnp laa perknln kite slma 2 thn..kwn pertama aku kat uitm..

mood:ntah xtau nk ckp ape..hahaha

10 comments:

princess hearty said...

hahaha!!
yeah!
it's a bully tyme!!
revenge of the fallen!

eKyN said...

eh adek aten msuk sane gak??hahaha
kite buli sama die maaa
aduh ape plak perubahan laen ek

P/s : peh!! ekyn yg 1st komen ke ni?haha

wanwan said...

di kuaratinkan bersama PM ..pembantu mahasiswa..haha dpt adik yg course sama..pergh..kalau aku mesti rasa muak..kat U tgk ada muka adik..balik umah nanti pon nampak jugak muka dia ahaha

aduka said...

blja leklok..

cik ateen said...

aten to princess hearty:
yeah..
jom2 bully sama2..
hihihi..
;))

cik ateen said...

aten to ekyn:
hahaha..
jom2 membuli..
aah dier msuk uitm yg sama gak..
huhuhu
ekyn owg yg ke2 komen..
hihihihi

cik ateen said...

aten to wanwan:
hmm..
tau pown agk muak laa..
tapii nseb baek dier dpt sektor A..
so xde laa sllu dtg mnyemak..
hahahaha

cik ateen said...

aten to aduka:
hahaha..
baek aduka yg baek ati..
hihihi
;)

meo188 said...

uitm segamat skema... huhuhuhu :p

cik ateen said...

aten to meo188:
skema??
mksd awk?
hahaha

8share