follow me

Tuesday, June 9, 2009

What Ever Major Loser (WEML)

Hello my frenz...mesti korg plik kn knp title aku cmtu kn??hmmm..lets go..arini aku nk kongsi sesuatu ngn korg sume..n secara kebetulan salah satu blog yg sya follow telah wat entry yg bertajuk cara mereka berblog..aku suke entry tu..anyway all my follower thanks to follow my blog..n kepada sume blog yg sya follow dont wory every entry u all update i ade bca..kn ade ade reading list kat dashbord tu..tiap kaly on9 sya mst bca..coz so bored dunno what to do..cuma ade yg sya commnt n ade yg xcommnt coz xtau nk commnt ape..huhuhu..

*reading list yg aku sllu bca tiap kaly on9 blog..*

ok back the real story..i want toshare ape yg sya bca kat blog yg sya follow td.."cara mereka berblog"so its means ade macam2 cara utk kite berblog kan??ok sila lihat dibawah sya copy dr blog kwn sya tuhh...

ada orang berblog untuk duit
tak salah untuk cari duit kan? ku yang tak tahu kuasa blog ni tak mahu cerita lebih-lebih, nanti ada orang marah. cuma bagi mereka diluar sana, ajar lah ku yang tak tahu ni macam mana. hahaha. ku pon ada jugak buat duit, tapi bukan memalui blog. cari custemer baru kat blog boleh la kan? hehe

ada orang berblog untuk glamer
ade jugak sesetengah blog yang memang isi takde, tapi banyak yang follower. letak gambar 2 3 keping yang cute-cute, terus dapat hit tinggi. ku tak mahu komplen apa-apa, sebab itu cara mereka berblog. dan, ku juga suka baca entry2 macam ni. layan gambar la ye? inilah keindahan berblog, penuh dengan ragam manusia

ada orang berblog untuk mengisi masa lapang
yang ni kurasakan amat banyak yang mengalami. dah bosan dengan dunia maya facebook, myspace, friendster, tagg ke apa, pindah pula ke blog. bagi mereka golongan ini, sudah pasti blog pun tidak akan kekal lama, sebab dunia blog bukan sekadar untuk mengisi masa lapang. lepas dapat banyak view, dari isi masa lapang jadi addicted pulak. hahaha, sesuka hati je istinba' hukum sendiri

ada orang berblog untuk kongsi diari
ku suka baca yang ni!!! mana taknya, takkala tengok entry cerita pergi port dickson la, tengok wayang la, makan kat sini situ la, pergi situ sini la, buat ku rindukan malaysia. yeeehaaa. takpe, ku akan balik tak lama lagi. sabar je la yee. hehe. ku pon kongsi jugak diari ku. kadang-kadang

ada orang berblog untuk cari pasangan hidup
opss, mungkin ku tergolong golongan ini??
lalala-

ok kalo korg perasan blog aku ni just aku update utk mngisi msa lapang coz so bored..n utk kongsi diari yg xseberapa nk pggil diari bg aku utk kongsi ngn korg..senang ckp ni tmpt luahan perasaan yg xsbrp laa..kalo sape nk bca, bca laa..xnk xpe..xpksa pown..

p/s:aku jugak xpksa kalo korg xnk follow blog ni..juz im happy to blogging..n im always support all the blogger..lgi2 blog kwn sya sendiri..bknnya aku crik duit kat blog ni..blom sampai ke tahap tu lg..lalalala~

mood:Semalam bnyk gelak,arini xgelak lg..huhuhu

23 comments:

aduka said...

sy tiada dlm list di atas..

hahahahaha..

=P

cik ateen said...

aten to aduka:
hahaha..
so aduka di kategorikn dlm list ape ekh??
hihihi
;)

amca sahaja said...

ahaha...
sy rase sy maen blog coz bosan tade na watpe sgt kot..
bosan dan bosan hdp single wat sy mle rjn mnlis blog..ahaha
*adekah ini dktekan menulis krne mcri psgn hdp?*
hahaha!
nice post beb~

Asyraf Abdul Rahim said...

kite punye kategori kan, semua di atas. :D

dulu mule2 kategori satu..
lepas tu xjadi..hehe.

yg berblog tuk glamer tu kite xdelah letak gmbr2 cute. hehe. xde cute ne pon. just tuk org kenal kite je. ;P

fezaL Mohd said...

hahaha
saya blog untk suka-suka

berdasar pengalaman
utk berkongsi bersama..

:)

suezensuzanna said...

blog untuk suke2..:)

aida hashim said...

haha kau rase, yg mnae aku?

cik ateen said...

aten to amca:
btol kn..
kite wat blog coz buhsan kn..
than yg nk crik psgn idop tu sya xpsti la..
hihihi
;)

cik ateen said...

aten to acap:
hahaha..
owh acap gna sume category ea..
bgos2..
xpe ltk pic..
aten stuju tuhh..
tu utk owg ingt kite n akn dtg blog kite smula kn..
hihihi

cik ateen said...

aten to fezal:
yes..
idop mst kna enjoy btol x??
kite wat blog ni utk suke2 jer..
bkn nk wat kite mkin tension kn..
hihihi

cik ateen said...

aten to suezensuzanna:
yes suke2..
happy!!!
like my song in blog..
lalala~

cik ateen said...

aten to aida:
hahaha
mne2 pown bole dowh..
step by step kalo maen blog ni..
tapii kategori yg terakhir tu bkn ko laa..
hihihi

faten shamsul said...

ak ase an ten
ak mcm yg no3 jek.
ahaha

keje mencapup donut jek.ahaha

cik ateen said...

aten to faten shamsul:
hahaha..
no.3 yer..
biasa laa tuh..
rmai jgk yg no.3 tuh..
wee:D

GRuNGe said...

Wah, saya macam dalam semua di atas. :P Lalalalala.

kuRa-kuRa~ said...

sye plak??
hmm... myb utk mngisi mse lpg..
myb utk berkongsi cerita..
myb utk meluahkn perasaan..
but xde mknenye utk glamor..
sye nie low profile..
hehehe =p

cik ateen said...

aten to grunge:
hahaha..
sume tu awk ker??
bgos2..
pndai crik wet jgk laa ni..
aten lom ke tahap tu la..
;))

cik ateen said...

aten to kura-kura:
hahaha..
sama laa kite..
tapii ade sesetengah owg tu xpuas ati bla kite nk owg follow kite..
kn bgs saling follow memollow kn??
support blog masing2 kn??
wee:DD

SaiyidahAisyah said...

maybe saya blogging untuk merepek n kongsi kegembiraan saja. kedukaan bergantung pada jenis. haha. begitu lah saya.

ewaaahh.
haha aten. ayat last tu mcm laen mcm.
mcm suda trasa sama some blogger yang wat luahan hati sendiri tanpa fikirkan org lain.
hha. golongan itoo tak suke.
nyahh mereka inihh.
yahhhhh!

haha. biakan mereka dan keluarga mereka. :)

cik ateen said...

aten to sayidah:
btol laa..
aten mmg tgh terasa ngn someone..
aten xtau sape dier..
tgk gaya mcm sllu bca blog aten..
tapii bila tnye dier kata xde blog..
sbb tu gna anonymous jer..
sbb tu aten post entry ni..
hihihihi..
biar laa dier aten mmg xsuke nk crik gado ngn owg..
wee:DD

eKyN said...

eh ateen kat mane??kate nk blik mlysia xlame ag...kat ne ni skang

huhu

oh kite blog memule tu tpgaruh ngn member..then blog ni jd tmpay tuk luahan ati.lalala~

tp skang cam da mls je huhu

faizedz said...

bila anda dpt customer dr blog... blog cari duit la tuu... mgkin x aktif tp pasif... jnj ade aktiviti jual beli... ngee

cik ateen said...

hmmm..
sya blom berminat lg..
;))

8share