follow me

Tuesday, July 14, 2009

Autobot Bertukar!!!! Serangan di SEGAMAT

Holaaa.. arini taggal 14 July aku amek kesempatan wish kn happy befday kat sha..hmm myb xrapat saje nk wish..coz teringat..hahaha..arini mcm biasa masa aku sgt terluang utk berjalan2..aku n fyth band bercadang utk outing arini..klass pown strt lmbt kol 4pm bru strt..hahaha..jgn jeles..;p kami kuar dr blik msg kol 9.30am n mula bertolak kuar kol 10am mnuju ke destinasi pertama kami..



jeng jeng jeng



here i am!!!! JEMENTAH bkn JERMAN tau!!..hahahaha



kami memulakan misi pertama kami iaitu utk bertransformasi...hahaha..kamii pown nk hangat n tip top mcm buble bee..hihiihi...ehh xlupe jugak hero trnsformer..optimus prime..lalalala~cube teka kami pg mne??

*ni laaa kdainya...*


kami pergi kedai GUNTING RAMBUT...hahaha..aku g sane just nk cuci rambut..coz nk dapat urutan free..lalalala~yolaaa before assgmnt melambak mcm brg kat pasar lmbk tuhh..baek pg berurut jap..hahahaha..mula2 timah gunting rambut..pastu dier cuci..than turn fana gunting rambut tapii xcuci..pastu has gunting rambut n cuci n aku plk cuci rambut jer..n last skaly model yg pling lmbt skaly yg pd mulanya xnk..akhirnya mmbuat trnsformasi jugak..hahaha..so kami autobot yg sudaa bertukar sekarang..n serangan pertama kami di kdai gunting sebelah KLINIK FEDERAL mak aku kerja..hahahaha..agk kecoh jugak laa msa tuhhh..sementara mnggu timah guntng rmbut..aku n yana g kdai rm2 kat jermentah..destinasi ke-2..lps beli2 brg blik semula kat kdai tuhh..


lps sume abes bertransformasi..kamii trus bergerak ke bandar segamat terchinta..coz dh lapa sgt dah..2 jam kat kdai gunting tuhh..kol 12pm trus mnuju ke MCDONALD..destinasi ke-3 kami..ape lg order laa..2 set spicy chiken mcdulax n 3 set big max mc value lunch..suem mkn mcm owg kebulur..sampai bunchit aku yg chomel tu pown terkeluar..anyway lupa plk nk ckp msa kat mcd nmpk sha ngah mkn ngn kwn2 dier..than nmpk ain n PA dier myra yg ingin wat consert sbg yuna kat dataran segamat tgahri td..hahahaha..


*2 spicy chicken mc dulax n 3 big mac*

*owh kentang gorng ku!!!*

abes mkn kami membawa bunchit kami yg chomel td melintasi hotel villa yg gah kat bndr segamat sblom sampai ke destinasi ke-4 utk wat serangan..misi kami setrusnya kat kdai rm2 kat segamat plk...kahkahkahkah...ape lg again yana zabidi terlbeyh shopping kat ctu...kami sume ikut jelaa dier..adoyai..beratnya bunchit chomel ku td..huhuhuhu..lps abes shopping n possing kat kdai tuhh kamii pown kuar n menju ke destinasi strusnya..lalala~msa kat kdai rm2 tuhh kami jumpe pak cik kafe kat dining bru kami tuhh kafe ZAINAL ABIDIN..hahaha..anak dier janji nk blanja..aku psti akn tuntut..hahahaha..


*hotel villa segamat...*

*kesengalan aku..hahaha..peace!!!*


Destinasi ke-5 kamii ke mybank..teman fana cucuk wet jap..biasa laa serangan biasa jer..mcm rombongan cik kiah..hahaha..agk kecoh jugak dctu..lalala~


seterusnya kamii bergerak ke kereta kamii n pergi ke nirwarna utk shopping brg2 lain plk..hahahaha..bnyk btol tmpt kamii berjalan..penat2..dh laa terpksa kejar msa..kaki pown melecet dah..xpernah2 melecet..sakit taw..uhuhu..sblom msuk nirwrna kami berjlan sekitar kdai yg ade kat luar tuhh...pastu msuk laa nirwarna..than kat ctu aku ade bli 1 jenis brg..iaitu ..lihat dibawah....

*beg yg xseberapa..huhuhu*



destinasi seterusnya yg ke-6 kamii bergerak kearah satu misi yg agk hebat..yg ni xlh nk ckp..coz blom msanya lg..tapii agk cool laa..gler cool laa..n mmg trnsfrmr abes..lalala~nnt korg sume akn perasan..yg kat uitm laa..hahaha..jam mnnjukkn kol 3 lbeyhh..kami terpksa rushing blik ke uitm segamat..ape lg c timah ngn pecutnya..tapii yana xbg..coz ade balak2 mnusia yg berjenis size korg bole pilih..hahahaha..apee lg kayu balak laa...than dah laa dpn ktorgnya kete ade kete kncil yg kamii sendiri xtau rupe2nya junior ktorg..wat malu jer...asyik2 tin2 diorg..hahahaha
Align Center

5 comments:

KAMI said...

ateen.. cun la rmbut. ;)

meo188 said...

transformer utk bebudak lelaki j...

bebudak pompuan g main masak2 je... huhuhuhu

gurau2 je :p

puteraohtrabulan said...

Misi dah berjayakan...Cuba teka,ada berapakah kedai NIRWANA dekat Segamat?

-N e Y r A- said...

beg u cun la gak. checkers....hahaha

ain said...

mcd sdp glew...
lapaaaaaa...
mknan kt sni x sdp!!!

8share