follow me

Friday, July 17, 2009

Its All About My Life in Campus Now

Siyes yg aku nk mengaku ngn korg yg skrg ni aku sgt2 laa lapa...owh tidak!!! ak terpksa ikat perut utk mkn tghari coz utk menjimat pengeluaran duit..tapii bkn utk jimat sbnrnya..actually kalo ak mkn tghari pown..1 jam kemudian mst aku lapa blik..so that better i xmkn dr mkn..btol x kwn??hahaha..actually its are wrong..mne bole skip mkn..hahhaa..ape nk wat..wet subsidi mkn lom msuk bln 7 ni..bln 8 bru msuk..dgn bnyk wet nk gna bli bku,bli sofware laa..ntah ape2 lg laa...Enoughh!!!


td tu psal duet perbelnjaan n psal perut aku yg lapa n still maen lgu keroncong lg ni..hahahaha..now i nk bgau korg ape yg aku wat sepnjg 2 mggu aku kat campus ni..waduhh!!!blom ape2 mggu pertama aku dah dapat 2-3 assgmnt..than sambung mggu ke-2 bertalu2 lg assgmnt..kalah kompang umah owg kawen yg tgh dipalu tuhh..dah2 ape yg aku merepek ni...sem ni aku amek 5 subject..2 xde final exam n 3 ade final exam..

IMD 301-Cataloging(blom ade assgmnt)
IMD 302-Archive(kna crik 3 article psal archive managemnt wat report than final project yg bkl kami pg arkib negara 23/7 ni)
IMD 303- Programming(setakat ni bru ade labexercise..tapii dah ade final project jugak kna wat coding tu coding ni..)
IMD 304-Electronic Publishing(dier srh anta report psal electronic publishing)
IMD305-Preservation(kna wat assgmnt n final project)

haaaa..ape mcm assgmnt ku skrg..bru 2nd weeks..than aku jugak amat sakit hati bla mau crik article kat database..ternet dah laa slow..kat sl pown lmbp..library pown lmbp..gler lmbp..hahahaha..now ak amat tertekan utk mencari internet..huhuhu..

mood:sgt lapa n have to go..ape lg mau mkn laa..hahahha..

6 comments:

azuan said...

bagus betul prof mu...
efisyen sungguh...haha

meo188 said...

syoklah bizi2... :)

jgn bizi body mengumpat2 dh ler... :p

GRuNGe said...

Lama kamu tak update blog (ke kamu update dan saya yang lama tak baca?). Wah, banyaknya assignment. Kira, nanti kamu makin kurus la yea sebab kureng makan. Keding la kamu nanti.

cik ateen said...

aten to azuan:
hahaha..
mmg bgos sgt laa tuhh..
hihihi

cik ateen said...

aten to meo188:
mne ade bz mngumpat..
aten xsuke mngumpat owg taw..
pling meluat owg suke mngumpat..
hahahaha

cik ateen said...

aten to grunge:
hahhaha..
jarang jugak laa update..
ternet kurang laa kat cni..
blom spnhnya laju..
huhuhuhu
aah bole keding..
tapii xnk keding..
akn aten mkn jugak..
hahahaha

8share