follow me

Friday, July 24, 2009

Kenapa Aku Nak Balik!!!

Kenapa aku nk blik????
siyesss ak mmg nk sgt blik..huwaa~
misss sume family aku n termasuk laa kucing2 aku yg comel kat umh tuhh...
aku blik jugak coz aku sgt tension..
argggghhhhhhhhhhhh
assgmnt its so bored...
ARTICLE ARTICLE ARTICLE
mnympah dh aku dgr..
dah laa ade 2 assgmnt kna pass up mggu dpn..
gler tension aku dwatnya...

Kenapa aku nk blik????
aku blik coz aku nk mencari BEROK BAND utk kgnaan aku d UiTM SEGAMAT terchinta ni...
perhhhhh
kata jer wireless free tapii onya lps waktu keje..than laju cuma 54mbps..
bole laa kalo owg nk on9 kjp..aku perlu bukak database...
so memerlukan kelajuaan yg maksimum..
so hopefully kemunculan BEROK BAND ni ade bla aku blik..nk bli jugak!!!!!!
lagi 1 harus kah aku bwk lappy aku jumpe henry bulu idung??
lappy aku sehat jer...
tapii saje nk jumpe henry..terasa nk bli external jugak..lalala~
hahahaha

Kenapa aku nk blik????
aku nk blik coz terasa nk bli hp baru..
tapii hp ni xmgkn laa mggu ni jugak aku bli..
myb raya nnt kowt pling lmbt..
pling awl pose...
now gna bnyk wet..
td bru dpr berita yg wet subsidi mkn dh msuk..
alhmdulillah...

Kenapa aku nk blik????
b4 ni aku dgr kolej SAB ade case H1N1...
mula2 dgr sorg..rupe2nya dah 4 owg...
hmmmmm..
aku cuma harap UiTM xkn ttp..
coz nnt ak kna rushing ngn klass assgmnt n aktiviti yg tlh dttpkn...

Tajuk: Kenapa aku nak balik??
Date:24 Jult 2009
Lokasi: SL DELTA
Masa:10am-11am

16 comments:

sciatic said...

wau bnyknye rezen knape nk blk..
hahaha..
umah dkat xpe la..
org nie perh gle jauh..
kedah-KL..
haish pk 40x kali nk blk..

bEEdLE d' bARd said...

hah dh boleh balik dah..uitm cuti..huhu

nama pesakit:are_moizz said...

based on tajuk kamu ni ye cik ateen,
cik ateen x tulis pun cik ateen nk blk sbb nk jmp bofren..huhu..
ptut kne tulis jgk..tkt si dia kck ati sbb cik ateen x tulis nk blk sbb nk jmp dia..hek3..

cik ateen said...

aten to sciatic:
mmg bnyk rezen bla nk blik..
hahahaha...
yekew..
cian awk...
ni kat uitm lg ker??

cik ateen said...

aten to beedle d' bard:
btol tu..
now sya dah smpai umh..
awk pown pljr uitm jugak ker??
huhuhu
;)

cik ateen said...

aten to are moizz:
awk sakit ker??
semoga cpt sembuh k..
hahahaha..
bf??
cmne bf nk marah or merajuk..
bf pown lom ade..
uhuhuhu

ain said...

amboi2...
en z ngaja dpn ko update blog ek..
hehe..
yeahhhh!!!ctiiii..
tp assmen jgn lupe..
ehe...

cik ateen said...

aten to ain:
hahahaha..
alamak kantoi plk..
mmg td b4 maen adobe photoshop aten tgh update blog..
kahkah...
aten mmg tgh try wat assgmnt archive management ni..

meo188 said...

jom balik... :)

cik ateen said...

aten to meo188:
hahahaha..
aten dh blik dh..
ni kat umh laa meo..
hihihi
;p

GRuNGe said...

Bukan boleh balik dah ke?

chipsmore said...

berok band anda berupa berok ke?? hehe ;)

cik ateen said...

aten to grunge:
hye lma xjumpe kat blog ni..
aah mmg dh bole blik..
msa sya update blog ni msa tu 1 jam b4 sya tau yg bole ct..
hihihi..
so secara kbtolan..
hihhi

cik ateen said...

aten to chipsmore:
hahahaha..
xde laa tu nma comelll utk broadband jer..
hahahaha..
comel ker BEROK tu..
hahahaha..
;)

kuRa-kuRa~ said...

hahaha dah kne tutup da pun..
abes cuti mid term kite..

cik ateen said...

aten to kura-kuar:
tau xpe..
xsuke btol laa cuti ni...
uhuhu..
aten update blog kat sl b4 tau dpt ct..
mmg xsgka plk ct btol..
hahahhaha

8share