follow me

Thursday, February 4, 2010

Penat penat penat + panas!!!!

Aku dgr Segamat sekarang tgh panas...btol ker?? kat KL td pown panas gak..tapii ptg dlm kol 4 hujan twun ngn lebat..akhirnya sejuk laa bumi..huhuhu...Arini bermula kol 6am ak bngon..ehhh slh ak lewat ckit 6.10am ak bngon trus g bilik air mandi..siap2 kol 6.50am tggu ab man kat bawah..tapii bayangnya tidak kelihatan sehingga laa kol 7.30am bru nmpk kelibatnya..tapii xpe dier lmbt ade sbb coz tulun owg..hehehe..kuar wet n kmpl ngn group satu lg(group yana mz) akhirnya kami gerak ke KL kol 7.45am(agak lewat dctu)..hehehe;)

Group lg satu ajak breakfast dlu..ktorg pown decide breakfast kat restoran jejantas melaka..pastu ktorg berpisah menuju ke tempat masing2..kami ke UIAM.. n mereka ke PD..sesampainya di UIAM kire2 kol 11.30am.. kami di sambut mesra oleh En.Hafit(Head of Division)..kami bncg secara umum psal management library tu n reference services kat sane..lbih kurang kol 1.15pm kami pg makan ke kantin yg berdekatan kat library tuh.dan kamii terkezuuuttt !!murah tuhh makanan kat citu..hehehe..UiTM lg mahal..siyes woo..than again ak terserempak ngn laki yg ak minat..hehehe..gatal d ctu..tapii waras nk jugak rebut ngn ak..dush2~kol 2pm kami truskan reseach kami kat library tuh..

kat sane ade 5 level..tapii level 5 bole diabaikan..mcm jalan mati kowt..malu ktorg naek sampai ctu..hahaha:p tapiii dh ade sampai level 4 pown sangat laa penat utk kami ronda2 mencari bahan..(lbih kpd mngambil gmbar) abg man kami rehatkan kat reference desk utk dier rehat..coz nk drive balik nnt ponat..tapii malanganya restnya di ganggu oleh akak kat kaunter tuh..bukan abg man yg menanya soalan..tapiii akak tu plk yg tnya..duk mane..sampai ade gf or x pown dier tnya..hahaha:p kelakar laa ayahanda kami kna ngorat..hehe..cian ibunda yg meronda bersama anak2anda...hehehe:p

p/s:ok laaa banyak sangat ak membebel..continue..;)

6 comments:

misz sara said...

ahahaha...yela 2...
pent gle la seyh,,,

nur hidayah said...

huhuu ko g uia mane? gombak ke weh

cik ateen said...

sara:
tau xpe..penat sampai xmampu nk jalan lg..uhuhu

cik ateen said...

ida:
yup2 ak g UIA kat Gombak..hehehe..
npe xcaya ker??
hehehe..
besh2..
;))

-yana mz- said...

ade nme aku di c2 wlwpon aku tiada d tempat kejadian..haha

cik ateen said...

yana mst laa ade nama ko..hehe..
kang ko touch xselitkn nma ko..
wee:D

8share