follow me

Tuesday, June 29, 2010

Demam Bola Bertukar Demam PTPTN


Salam satu Malaysia...Seperti yg peminat2 bola tau...korea selatan dh out...england pown dh out..mexico pown out.. n slovakia pown out..now tggl nama2 beso blom bertarung..pilih laa mane korg nk...jap lg brazil lwn chile mst laa ramai nk brazil mng..hehe..raikan demam bola ni sampai peringkat final...kita tgk sape yg bakal menang...Ingat kempen No More Talk! shhhh~ jgn ckp kalo xtgk perlawanan tu dlu..so senyap jer..tgk sudaa..jgn nk agak2 result tu..hahaha..


_________________________________________________________


Now PT plk..adoiii..dgr pown dh pening2 aku dwatnya..mmg rase nk demam laa..huhuhu..npe laa ssh sngt..aku tau laa ni psal wet bukan nk bg senang2 jer..tapii kami pening coz dgr bnyk sgt mulut...sume bg pndgn yg berlainan...n pg td aku geram aku call pt diorg ckp anta borang b4 srt pt srh byr balik dtg umah..then anta ngn srt twrn n trkh tamat DEGREE...pastu td aku on9 malam plk terbaca plk note ni kat fb...NOTE...dh laa arini 29hb..cmne tu???arini mmg kna post gak laa..by post laju..tapii aku tggu kwn aku call pt sok pg..uhuhu..hope dapat mnyelesaikan masalah ni secepat mungkin...aku nk ttp cter psal pt...dh naek rimas tgk kat FB aku tu dh mcm lmn web PT plk..hahaha..owg yg tgk pown aku rase mnymph ngn tuannya FB tu...sebok naa psal PT ko...bukannya biasiswa pown..pinjaman jer kowt...kalo laa ade owg pk cmni aku abaikan saje laa..matlamat aku nk menulun kawan2 aku..maap laa menyemakkan home korg..aku xsengaja..cma ingin membantu mereka yg nk info..huhu..



p/s:pasni aku harap pas dftr degree n sumenya aku dh siapkan utk ape yg perlu..nnt senang bla dh kat sane..pasni umah dh jauh..OMG..!! windu umah...huhuhu..

0 comments:

8share