follow me

Monday, June 21, 2010

Preparation!!!

Salam satu Malaysia...OMG!! tggl 2 minggu jer lagi b4 dftr msk degree..tapii ade bnyk preparation yg harus aku lakukan..kepala dah pusing2..pening gler kowt..mood yg ok trus jadik xok..sowy sape yg kna marah ngn aku..huhuhu..harmon marah xterkawal..huhu..4 the first step ade 10 benda aku nk lakukan...antaranya...


"10 benda: nk uruskan sume benda ni dlu medical check up,borang pndfrtn pljr bru,brg maklumat pljr bru,surat tawaran,ic n srt beranak,slip spm,salinan srt pengesahan tamat pengajian(ni xyah kowt but blom make sure kn lg), slip muet,srt pengesahan pendapatan ibu bapa n jgn lupe kna amek gambar berukuran passport yer..gambar dip dh xdiperlukan..tuka2..wajah baru..hehehe"

p/s:bnyk lg preparation..ptptn lg..or JPA...barang2 lg..adoii2..pening2..huhuhu..n jgn lupe!! bil yuran bayar kat bank islam yer..tarikh akhir byr 5 ogos!

4 comments:

White Girl said...

G0od luck :)

ain ahmad said...

siyes sgt byk mende nk setel..
ngn ak slip muet ilang ag.huhu

cik ateen said...

white girl:
thanks.. ;)

ain:
tau xpe..
adoii..
kna wat satu persatu kn ain..
mak sure sume ade..hope msalah slip muet ko tu nnt sttel k..
:)

Anonymous said...

Thx komen Ini Vidiyo Saya. Saya lelaki dalam vidiyo tuh. Thx support. :)

http://www.facebook.com/pages/Aziz-Hazmi-Pages/262084222074

8share