follow me

Thursday, June 24, 2010

UiTM kena kutuk as U SAMPAH



Salam satu Malaysia..saya sebagai anak melayu malu ngn kelakuan seorg mamat ni..ish2..ape laa kna ngn ko kn..nk kutuk2 UiTM plk..ko ni mmg xde keje ker?? aku xde hati nk kutuk UKM tu...dah namanya U mst laa tempatnya bagus..kalo tempat dh bgs tunjuk laa perangai elok2 ckit..ni x..dh laa melayu jatuhkan nama owg melayu sendiri..ape laa nk jadik ngn dunia ni..sia2 jer arini ko glamour kat fb...kalo galomour psal benda bgs xpe ni x..mmg buruk gler nama ko lps ni..UKM pown malu mempunyai student cam ko..hahaha..aku perasan benda ni pas balik medical check up kol 2 tadi...


tgk laa kawan2..dier kutuk UiTM kita u sampah..geram aku geram..grrr~ UiTM Di Hatiku taw!!!
aku berjaya abes diploma kat uitm segamat..pasni aku nk continue degree plk kat uitm shah alam..Aku bersyukur ALHAMDULILLAH coz uitm tima aku lagi tu sambung pembelajaran aku sekarang....ko kna belajar budi bahasa n sopan santun yer..hehehe

tgk kwn2 dier sendiri ade inisiatif..btol ker aku eja tu??hahaha..siap nk wat group KAMI MAHASISWA UKM MENDESAK AGR SAIFUL IZAN MEMOHON MAAF KPD UITM tp yg dh wujud sekarang Kami warga UKM membenci Saiful Izan!!!!


kita dah wakil yg tulun kim kn salam utk kita..hehehe...tima kasih kepada kamoo..wee:D



xusah nk bnyk bebel psal mamat ni! benteng melayu terakhir pun dia nak kutuk.. respect la sikit tempat menimba ilmu orang...kau buat silap ni..kau tak tahu ke UITM ade ramai student dlm Malaysia ni kowt..



UiTM yg ko kutuk U sampah ni..ranking dier lbeyh baek dr ranking U ko k...ni ranking tahun 2010 taw!! tgk btol2 yer adek...actually aku tunjuk ranking ni bukan nk bangga or ape..saje nk tunjuk kat ko yg ko dh silap kutuk u dek..sume U adalah U yg bgs yer..kerana tu pusat kita sume menuntut ilmu..dek sia2 ape yg ko dh belajar b4 ni..xmndpt KAP BA RA KAP ALIF TA NUN KEBERKATAN kowt..bnyk2 kn laa bertaubat.. :)

p/s:harap warga UiTM masih setia ngn U kita..jgn jadik mcm dier yer kawan2.. kita sebagai owg melayu jgn cepat melatah...ingt tu!! then admin2 sume kita bersabar jer..kita jgn kutuk2 u len plk..jadik kn ni sbg pengajaran yer kwn2..xbek taw kutuk2 owg..UiTM DI HATIKU!!! WAWASAN SETIA PELAJAR!!!

Kepada Mohd Saiful Izan kalo anda masih mempunyai maruah diri sebagai anak melayu n mahu menebus dosa kamoo keatas kedua2 ibu bapa mu yg telah mendapat malu sila laa memohon maaf secara terbuka ngn UITM..bersihkan nama U kami..U kami xwatpe2 pown kpd kamoo.. :)

15 comments:

wawan said...

USM no.2 hehehe

anDi said...

hahaha. klakau..sampah kan boleh direcycle..ape masalah mamat tuh?? tak cukup ilmu kitarsemula ke ape?


org kutuk tandanya jeles. itu teori aku malam ni. hueh3


teori makcik-makcik mengenai perempuan

ain ahmad said...

wth kutuk uitm mamat tuh..
bajet dye bgs sgt ke blaja sne.!!
xdk keje nk kutuk..mmg bodo je kot mamat tuh

arang67 said...

but oh ini olang..
best sial dia tros femes..

ko lupa ten,ada lagi sorg minah join dia..ko kna buh gambar dia gak..biar diaorang femes...

Izyan Nadiah said...

hehe..adoi..tak pasai2 kene mamat tuh..

fq said...

memg kurng aja la budak nie....
tngk sekrng, x pepasal da kena kutuk kat sana sini....
bhaya dlm dunia cyber ni, tiada yang rahsia k....
sedar la budak oi....
kn da kantoi, mulut jaga la len kali, x bgus la nak kutuk tmpt orng lain belajar...!

fq said...

memg kurng aja la budak nie....
tngk sekrng, x pepasal da kena kutuk kat sana sini....
bhaya dlm dunia cyber ni, tiada yang rahsia k....
sedar la budak oi....
kn da kantoi, mulut jaga la len kali, x bgus la nak kutuk tmpt orng lain belajar...!

fq said...

memg kurng aja la budak nie....
tngk sekrng, x pepasal da kena kutuk kat sana sini....
bhaya dlm dunia cyber ni, tiada yang rahsia k....
sedar la budak oi....
kn da kantoi, mulut jaga la len kali, x bgus la nak kutuk tmpt orng lain belajar...!

-yana mz- said...

bengang gile kot ngn mamat tuh..

Huda Luna said...

bongek nye diaaa
walaupun aku bukan budak UITM
tp aku mrh kot!

ALLIFF ZAINURIN said...

nak kate UKM terok x smpi hati sbb cikgu dr situ n UKM bagos!!! tp ade pulak sampah yg perasan bagos... malu weh dah tua2 tak matang...
.
.
.
cuba cari publisiti kew ape???

Anonymous said...

wahai kawan semua ,,kita ne bersaudara,,,tak kira mana kita belajar,,,kita mesti bersama,,,ape yg kita belajar daripada mana2 universiti mesti lah semat kan di dalam hati,,,kalau kutuk sahaja saudara2 kita ,,,tsk guna lah kita pergi belajar selama ini kerana ia tidak mengubah ape2,,baik duk umah jer,,,,walaupun sy pelajar UM saya tk rasa tinggi diri pun kerana riak itu amalan syaitan,,,,wahai saudara ku,,,mari lah kita berbaik-baik semoga dunia dan akhirat kita akan berjaya,,,jgn kita semua lalai,,,syaitan itu licik,,,melagakan kita semua tanpa disedari,,,terima kasih,,,

Anonymous said...

ada kualiti ke uitm ni..mcm xde je..ranking ape tu TIME? ke ranking from malaysia gov..

Anonymous said...

kalo nk bangga dgn ranking aku pn bleh ckp yg uitm ni universiti full support from gov...duit je lbih tpi pelajaran mcm haram...cwgn melambak bleh la nk melalak...bdak2 fail jgak yg ramai msok uitm ni..kau org rse npe dlu MB selangor nk bkak kuota pelajar asing dalam utm?pkir2 la

Anonymous said...

kalo nk bangga dgn ranking aku pn bleh ckp yg uitm ni universiti full support from gov...duit je lbih tpi pelajaran mcm haram...cwgn melambak bleh la nk melalak...bdak2 fail jgak yg ramai msok uitm ni..kau org rse npe dlu MB selangor nk bkak kuota pelajar asing dalam utm?pkir2 la

8share