follow me

Saturday, September 4, 2010

Updated!! & Home sweets home

Salam satu Malaysia..sudah lama jugak aku menyepi...truly im realy bz...xde msa nk bukak blog mind spoken ni..b4 ni aku bz create blog baru aku iaitu EDUCATION FOR LIBRARY SKILLS..blog tu tuk assgmnt social science aku..n aku rase blog tu sesuai tuk mereka yg amek info mgt. or yg tau serba sedikit pasal lib skills..blogger can come to visit my new blog.. :)

Kawan2 finally aku dah berada di rumah terchinta...yeah!!! ct dah bermula...mggu depan nk raya plk..hehe..opss!! lpe plk..walaupown dah terlambat selamat menyambut ramadhan al-mubarak..hope korg sume sehat2 sahaja..hehe..rindu plk ngn blog ni...n agak lama aku xupdate nk dekat sebulan rasenya...huhu..ct kali ni aku bawak balik bnyk assgmnt..sumenya kna siap naek ct raya ni..adoiii..ni yg xbesh ni..ct2 ade keje plk...camne laa nk bg masa..paham2 jelaa bla dah kat umah nk wat keje tu rase malas jer..huhuh..ok laa kawan2..sampai sini sahaja..if ade pe2 pertanyaan sila beri komen anda di entry ni..ILYA NUR FATEEN RINDU SUME KAWAN2 BLOG DIER..muahahahah :)

2 comments:

GRuNGe said...

Hehehe, singgah salam aidilfitri. Boleh tak?

cik ateen said...

hehehe...
salam aidilfitri jugak..hehehe
bole jer..dialu2 kan..
sya sgt senang dgn kedatangan anda
:))

8share