follow me

Tuesday, October 5, 2010

Aku Sakit!!!

Makkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! Nak balik!!!!!!!!!! Tension!!!!!!!! Im alone........hanya happy bila g kls..coz rakan2 kls wat aten xpk lgsg pasal assgmnt n test sume...balik kelas cam biasa g makan..makan pown xde selera dah...makan xabes...pas makan balik umah..penat aten penattttttttt.....kan bagus if mak ada kat cni...huhu...

Hujung minggu kat puncak perdana sgt sunyi....mcm aten sorg2 jer kat cni..yg always menemani aten if mak nk tau..hanya music yg aten sllu bukak smbil2 stdy n wat assignment... Yaa!!! Aten mengaku..aten myb dh sterss skrg...aten xsaba nk abeskan sem ni...aten akan cbe selagi mampu duk dpt result yg cemerlang tuk permulaan degree ni..mak doakan aten k....aten rindu mak abah n adek2!!!!!!!!!!

P/s:aku sgt sakit...dan jgn wat aku brtmbh sakittt...tulun laa kawan...

7 comments:

GRuNGe said...

Ades, ni sakit rumah atau bahasa inggerisnya home sick ni ateen. Hahaha.

cik ateen said...

huhuhu..ni sakit mental dah..
dh bole kna penyakit schizophrenia..huhuhu

kay yea said...

haha..rilek2..bljr rilex2 aje :D

Philwebservices said...

keep on posting..

cik ateen said...

kay ea:
ok..dh abes bljr dh..hehehe

philwebservices:
ok i will always update my blog..
tq :)

-yana mz- said...

alolo..cian nye kawan aku sowg ni..sabar ye aten..

eleh, slalu aku tgok ko kuar berjalan je..ehehehe...

kantoi~=P..p mandi mande kat wet world sane..hehe

ape2 pon enjoy your life okay, stiap yg berlaku ade hikmah nye..

okay lah, cik yana mz dah abes bersyarah..hee

cik ateen said...

hahahaha...
yana cbe tgk aten kuar hujung2 sem jer..
awal2 sem sehingga anta assignmnt cataloging 15hb sume pelawaan aten tolak..
hahaha.
aten xgeti laa kalo kuar if ade bnyk keje..huhuhu..
pas je bebas segala assignment n test tu yg aten bergonjeng2 xingt dunia..hahaha

8share