follow me

Saturday, November 20, 2010

2 Alam Pecah Panggung???


Sape xpernah dgr cter tentang 2 Alam ni..dh bnyk kali kuar paper kosmo n bite kat tb..bukan maen meriah lg bila nk promote cter ni..wat konsert sane..konsert cni..Malatoppp laa..hehehe..setelah berbulan2 mempromote akhirnya..tanggal 18 November aritu cter ni akhirnya ditayangkan di 89 pawagam seluruh negara kowt..ntah laa..aku pown xsure..bnyk sumber katakan lbeyh dr tu..nnt aku tunjuk sumber tu yer..Korg mst knl sape yg mengarahkan Filem 2 Alam ni..jangan maen2 biasa if filem artis jer mereka pertontonkan n kuarkan kat paper2 or advertising yg len...filem 2 alam ni plk dier tunjuk muka pengarahnya..kita bole tgk dalam paper Kosmo..sungguh segak bergaya apabila memakai kot..lg2 kot merah menyala..heehe..


*ni laa dier dR. Rozmey(kot merah xde plk)


*dier juga glamour ngn produk Jus Mate 5..ramai jugak kwn2 aku nk try benda alah ni tuk kurus(xpyh laa cbe sama jer)*


Korang dah tgk lom cter tu?? bg sesiapa yg dh tgk marilah share ngn saya cter tu besh or x?? orang kata tu bukan filem tu juz MTV jer..ade jugak orang dok bising tu cter Filem laknat 2010..n mcm2 laa korg bole bca kat blog2 yg ade dlm Malaysia pasal filem Malaysia ni..n aku dgr ade tajuk cter Estet yg orang kata cter tu besh..

*knl x owg putih ni?? ni laa Pamela Anderson..dR. Rozmey nk amek dier berlakon cter baru dier nnt..jgn2 maen2 taw..pelakon hollywood gituu utk next year insyallah *

Tak sangka dR. Rozmey berangan2 utk mendapatkan rm40 juta utk cter 2 alam ni..orang kata tu sume tidak mungkin..tapi bg aku biar laa dier nk berangan2..mcm kita jugak suke berangan2 mat jenin..hahaha:P kalo dlu dier kata 12 juta now tibe2 up 4o juta..rase2 harga tiket dh naek kowt dr paling murah rm6 ke rm100 1 tiket..hehehe..if btol laa 2 alam bole memungut rm40 juta..tu btol laa namanya PECAH PANGGUNG n sampai pecah punggung k berhempit2 masuk pawagam tgk cter tu..hehehe..dgr cter jugak hari pertama ditayangkan dh dapat rm2 juta..if 20 hari dh dapat rm40 juta..btol2 angan jadik kenyataan..(pdhl aku dgr kwn aku cter kat fb ari pertama tayangan seat 8 orang jer)

*Keangkuhan dan kesombongan wartawan hiburan sekian lama terhenti dan padam. mereka tidak mampu lagi angkuh , memfitnah , mengkeji dan memaksa ddr mengikut rentak dan resam mereka utk kuburkan industri Filem,maruah bangsa dan negara di hujung mata pena mereka. selepas TSUNAMI ledakan Pecah panggung 40 Juta yg ddr cIpta. Masa utk positif dan hormati hak individu dan menulis dgn amanah dan jujur serta berbudi*

Nampaknya Dr. Rozmey bengang betul dengan tulisan sesetengah wartawan hiburan yang sudah pun menonton filem 2 Alam dan menulis review yang tidak elok tentang filem tersebut. Ramai wartawan hiburan kurang berpuas hati dengan filem 2 Alam dan menyoal kemampuan filem tersebut mengutip RM40 juta seperti yang disasarkan oleh Dr Rozmey.

p/s:ape2 pown anda pg laa tgk sendiri..saya pown xtgk lg..tggu next sem la..pasti ade orang masukkan cter 2 alam dalam external ku..hehe :)

8 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ade ke org nk upload cter tu??
hahaha...

IxoR@ said...

ish... over confident DR tu...

nak tau gak komen org laen ni...

a k u y a n g k h i l a f said...

best ke 2 alam?? nk g tgk lh nt..pas konvo..wakakkakakaka

cik ateen said...

nasri:
hahaha..mst ade punya laa..cnfrm! hahaha..we wait n see..kalo xde gler bgs cter tu..xde cetak rompak..hahaha:P
intellectual property yg bgs dan terjamin..

ixora:
hey u..lama xnmpk kat mind spoken..hehehe
tau xpe..dier angan2 mat jenin tu..biarkan jelaa..hehehe..ok will be check it out if ade orang komen pasal cter tu..(kalo ade laa..blog ni xglamour mne pown)

cik ateen said...

aimi:
nyah...u tanya mak besh ker cter ni..mak pown lom xtgk lagi..(rase2 xkn tgk kowt if g tgk wayang)
hehehe..

nyah nk tgk pas konvo??gler laa..nnt story morry ckit yer kat cni..hehehe
:)

-yana mz- said...

uhuhu..
aku x teringin langsung nk tengok weyh..xtau npe..

nur hidayah said...

hohoho xpayah tgk cite ni
bace komen2 fb pasal cite ni pun klaka
:P
xpayah buang mase dan duet

cik ateen said...

yana:
kn yana aku pown xtau npe..
aku pown mcm xde hati lgsg nk tgk cter ni..hehehe
kita jumpe isnin nnt yer..
wee:D

ida:
hahaha..tau xpe..bukan maen kowt orang komen2 pasal dier kat fb..hehehe

8share