follow me

Friday, November 26, 2010

Contest :: Kids & Baby Photo Contest

Hari ni aku bukak2 blog tgk kat komen aku telah di tag! aku di tag oleh kak nisa.. tq so much kak nisa..tapii tag ni mcm plik plk..coz tag ni adalah satu contest! so xyah buang masa jom kita teruskan step seterusnya.. :)

*ni adalah banner contest tu*

syarat -syarat penyertaan.


1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya.http://sweetlikekisses.blogspot.com/ Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:) D0NE!

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

so i'm tagging them:
1. Aimi Adilah
2.Nur Ain Syahirah
3.Siti Nadiah
4.Tiqaa (kakek)
5.Zynoe
6.Nur Hidayah
7.Ain Hana
8.Aida Hashim

3. letakkan banner contest di sidebar anda.DONE!


4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..DONE!

ni gambar aku bersama dgn adek no.2 aku Ilya Nur Farahien Othman befday ktorg sama iaitu 18/10 bezanya aku 1989 dier 1991..beza 2 tahun antara kami..dier ni mmg suke tiru aku dr kecik! now kami mngambil course yg sama iaitu Info Management di UiTM :)

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.DONE!


6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. DONE!


7.wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. DONE!


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

7 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

atin...aq xphm....

kay yea said...

eh aten pn juin~
gd luck yep :D

cik ateen said...

aimi:
dh paham lom??
mcm td aten explain kat fb..
ko juz copy jer balik..
cma tuka nma orang ko nk tag ngn ltk pic ko msa kecik..
hehehe
:)

cik ateen said...

Kay yea:
aah aten saje jer join this contest..
alang2 ngah bosan baek wat jer entry ni..
hehehe..
mne tau lh menang..lh bg mak diomand tu..hehe

a k u y a n g k h i l a f said...

k2 aq try...

Siti Nadiah said...

ak xphammmm..hahahha

cik ateen said...

nad2:
laa ko plk xpaham..ko copy paste jer sume...cma tuka gambar ko masa kecik n tuka nama yg ko nk tag tu..tag kwn2 blog ko yg len..pastu ikut jer arahan yg dier srh tu..

ko ltk banner dlm entry n side bar blog ko..ko follow blog dier..ko ltk tjuk entrt ni dpn dier kna ade perkataan contest..pastu tgk laa syarat2 yg len tu..hihi

8share