follow me

Monday, November 22, 2010

TODAY is the Day bukan lagi ESOK

*Kenangan Terindah bersama2 ngn E3 & e4 di Langkawi*

Inilah hari yang aku tnggu2 untuk twun semula ke shah alam dgn beberapa misi yg penting..cewah..hehe..arini bersamaan 22 November 2010 aku akan menaiki bus dr segamat ke shah alam kol 9am bersama2 ngn suyat n semah..sampai jer d shah alam kami akn terus ker UiTM Shah Alam utk check in hotel..pas zahor kol 2.30pm kami akan bergerak ke menara saas utk settelkan pendaftaran jubah konvo di tingkat 3..slps tu kami trpksa twun semula ke fakulti kejuruteraan elektrik yg lama tingkat 4 utk mngambil jubah konvo..

Kemudian kol 4pm sesi raptai plk..cewahhh...lg seminggu kowt nk berkonvo sebtol2nya..hehehe..excited plk..kna jugak hadir raptai ni..aku nk tgk tmpt dier pastu if bole nk berlatih pose...motifff nk pose..hahaha:P aku nk pose anggun ala2 macam Athira Nor(my idol) hehehe..selesai sudahhh urusan ngn KONVO..

*ISD6E4*

pastu balik hotel kowt..rehat jap..solat..pastu strt laa plan yg sbnr..hehehe..ape dier ekh??? Jumpe member lama dr SEGAR-AMAT!! rindunya ngn korg..malam tu if xsempat g jauh2..mari laa kita bereunion kat PLAZA ALAM CENTRAL SHAH ALAM..dh laa malam tu ade musik2 separuh akhir ke-25..hehehe..so nk tau result dier pown jadik laa..owh stacy! owh black!hehehe..

Dah puas bereunion ngn diorg balik hotel tido!!! xtdo pown overnite laa bual2 kosong...lepak ker ngn diorg..coz sok nk kna check out..akunya tiket pown ari selasa sok kol 2.30pm..uhu..jap jer kat shah alam..rindu sungguh kenangan di shah alam masa b4 ct sem..hehe..sok aku nk melepaskan rindu kat shah alam tu(bila kat sane rindu umah, bila kat umah rindu shah alam plk) hahahaha:P

*gambar kami semua E1-E4(myb xsume ade)*

p/s: saya sangat merindui sahabat2 saya dr SEGAMAT, housemate 2D10, classmate ISD203A, n kawan2 baru di puncak perdana.. :)

0 comments:

8share