follow me

Tuesday, December 21, 2010

Amek Minor Rekod Kang!!!


Hari ini strt laa course registration tuk semester hadapan! mmg huru -hara laa..padahal nak register bel jer! aishhh..manusia mmg suke wat benda simple jadik merumitkan..eceh title post mcm aku ni amek minor rekod plk! hahaha! xde laa..aku dah selamat register ke8-8 subject tuk sem depan..aku telah menetapkan pendirian aku untuk stay di kelas yang sama mcm sem 3! iaitu kelas A! aku xikut kawan..aku ikut kata hati! if aku Ilya Nur Fateen Othman yang dlu mesti dah masuk B! ikut jer kawan..aku dah berubah sekarang..aku akan wat ape yg aku nk! n become more independent! n lagi awal2 aku dah cakap aku amek minor system! n now aku dh reg kls minor system! aku msk kls ELEK A.. if ade kekosongan kls kat ELEK B & ELEK E tuk subject minor IMS503 aku nk msk! coz nk jadikkn ari jumaat ktorg xde kelas..Hooray!!(hope ade laa)..n kelas 3rd languange aku..aku stay mcm kls dlu kelas C! xkesah laa kls mne2..jnji xbertindih n bole belajar! sama jer kls mne2..peksa kita jawab paper yg sama gak! ahaha:P

4 comments:

nur hidayah said...

woa byk gilerrrrr dow subject ko
2x ganda dari subject aku
hahaha

cik ateen said...

@nur hidayah
hahahaha..
wow!
terperanjat jugak aku..
ko punya sbjct 2 kali ganda kurang dr aku!
hahahaha!
ko 4 jer ker weh?

nur hidayah said...

hahaha aku da crdt trf..
ada y aku da tarik sem lepas
hasilnya sem ni aku amek 4je
adeh...
aku nk tarik sbject laen jadual clash
hampes je

cik ateen said...

@nur hidayah
hahaha!
patut laa ckit..
turn aku plk weh kls pack!
sem depan insyallah..
hope aku xlalai..n terus stdy n tanam minat dlm course aku ni!
walaupown aku xsama kls ngn kawan2 baek aku...huhu..

8share