follow me

Saturday, December 4, 2010

B.O.S.A.N!!




BOSAN! ayat selalu kuar dari mulut kita lagi2 student yg dah ct pastu xtau nk wtpe dh! huhuhu..diam diam dah nk hampir sebulan kita bercuti kn..tinggal lagi bpe mnggu jer lagi dah nak naek semester semula ! n sekejap jer 2011 nk mncl..2010 plk nk meninggalkan kita..lbeyh kureng lagi 5 ari ni result pown bakal kuar..gdluck yer korg! huhu..(dh2 ttp cter psal result wat cuak jer!)

Anda rasa bosan?? taip ON CINTA or ON KAWAN or ON LAA APE2.. HANTAR ker O17???????

Bila BOSAN aku makan...makan bila BOSAN! aku mmg kuat makan kowt! pas makan nasi jer xsampai 10 minit aku kna carik something tuk mnguyah! better if ade coklat ker..biskut coklat ker..mst kna ade! kalo x aku mengengek jer lapa lapa lapa~~ Pastu bila bosan jer msti laa aku on9! tu jer hiburan aku setiap hari! tu pown dh naek BOSAN! ish manusia ni mmg xpernah bersyukur! cbe wat benda berfaedah kn! asyik merungut BOSAN jer..huhu..tgk tv jarang laa..if ade laa time2 mcm kol 4.30pm PUTERA KATAK.. 6.30pm SERIBU KALI CINTA tu jelaa aku tgk..ngn IDOLA KECIL 3! hehehe..

p/s: Maaf kepada sesiapa yg dah BOSAN dengan saya di mana2 saje laa..especially FB! dh xtau nk On9 ape kecuali FB! SANGAT BOSANNNN!!!

8 comments:

nur hidayah said...

cet...berani ko cerita pasal result skrg....jangan nk merosakkan suasana konvo aku sok :P
hoho kite start sem baru 3hb la beb

cik ateen said...

ida:
Hahahaha..mne ade aku sebut..tersebut jer tu..hehehe..
sok konvo yer! selamat berkonvo ida!
3hb dh ari isnin..tu namanya strt kls! hahaha..
2hb kita naek dftr kn..huhu

MarelFira said...

bosan kah??bestla ade fb tau...

cik ateen said...

marel:
FB dah bosan...biasa la..
ari2 benda yg sama jer wat..mne xbosan..aten on9 fb juz tgk2 or berhubung ngn kwn2.. if x aten biarkn jer on..tapi xwat pe2..huhu

Siti Nadiah said...

ko mkn2 pn kring je ten.xpeee..ni ak?aiyomaiyo tol.haha

cik ateen said...

nad2:
hahaha...tu yg plik ngn badan aku..
makan2 mcm tu jer..
tapii aku rase lemak aku naek kat mata laa..
jatuh bawah mata ni..hehehe
:P

-yana mz- said...

alolo..kesian nye die bosan ye...
hehe..result2~
lalalalaa....

Siska said...

alaaa banyak makan la kak aten ni...ahahhaha

8share