follow me

Thursday, December 9, 2010

Button Examination Result Hilang!!

HAHAHAHA~~ lawak laa Student Portal ni..dh laa wat orang cuak pastu ilangkan button plk..sepatutnya result kuar sok..tapii tibe2 dapat berita dr pihak kolej pg td yg result kuar arini..perghhh~ nk xnk bersedia jelaa..cuak ttp cuak! pastu aku godek2 laa and bermnja2 ngn SP dr pagi smpai tghari..xde pe2 pown berlaku..ingt nk cek result kolej skaly..sdeyh aku xtau no blik lg..then pas jer kol 12 tgk status2 kat fb sume dh cter pasal result..sah2 laa tu result dh kuar..skaly ak tgk student portal button examination result HILANG!! gler rakus korg cek smpai ilang..haha..ade sampai tuduh aku nyorokkn.dasat sungguh! haha:P


dari wall fb aku:

Ramizah Che Aziz: atennnn....nape aten ilang kn button resultt exam kat student portal tu??? cmne nk cek result.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......samp ati aten.....(HAHAHAHAHAHA)
(gler terperanjat aku dier tau aku ilangkan..n tau aku ade button result exam tu)

Link

nah amek kat atas tu..salah satu button tuk korg cek result..aku bgau ngn mijah nnt dh bole cek bru bgau..tapii alang2 tu bgau jelaa..nnt korg senang..amek button kat cni yer..if kat SP xde lagi..aku pown xtau bla bole cek result ni semula..tggu laa malam ni or pagi sok bersamaan 10/12/1010 :) if skrg korg nk cek gna ni boleh jer tapi jawapan dier begini :

or korg nk lagi senang cara cek result..pg kat cni..plk..mmg direct2 terus bole cek! haha..aku pown xtau bole cek or x..tapii atleast try yer.. :)

Link

p/s: gdluck sume! yg dah dapat cek tu TAHNIAH! n doakan result saya yer..blogger2 yg singgah pown doakan result sya..cuaknya!! huhu

3 comments:

cik ateen said...

OK! yg ni dperlukan bg mereka yg ingin cek melalui student PORTAL!
sok taw!
mne laa tau dh biasa cek result gna SP every sem..so nk cek gna ni jugak kasik puas ati..sila2 kn..
now dh gna cara baru..
through emel! sok pagi celik mata terus celik IT yer..
cnfrm ade! gdluck!

cokodok said...

cbe tngok lg skali kat studen potal tu...
skarang dy dh ilangkan link mini transkrip lak... best sungguh.HEHE.

cik ateen said...

hhaha!
tau2!
mini transkrp plk dh ilang.
saje jer SP ni!
ilangkan laa sume..haha
letak kat fb!

8share