follow me

Wednesday, December 22, 2010

"ezloveycraft 1st giveaway"

Salam satu Malaysia sume! update blog lagi..kali ni saya ingin join ezloveycraft 1st giveaway..dah 2 kali cik Ezy ajak saya join this giveaway..saya yang rajin arini cube utk join this giveaway! mane tau rezeki saya nak masuk tahun 2011 ni..im the lucky one get the prize! hehe..ok jom start!

Syarat 1

bagi mereka yang mempunyai blog.

1. Follow blog ezloveycraft ini.. -DONE-
2. Copy pic kat atas ni pastu link kan ke blog ezloveycraft.. -DONE-
3. Tuliskan entry tentang giveaway ni kat blog korg sume dengan title "ezloveycraft 1st giveaway" -DONE-
4. Tag laa seberapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ini. -DONE-

1. Kakek! (cik tiqaa)
2. Nur Hidayah
3. Anin

5. Tinggalkan link korg ini kat entry di SINI k... -DONE-

_________________________________________________

Syarat 2

korg yang xde blog pown bole join giveaway ni..korg sure ade Facebook kn?

1. Search ezloveycraft kat Facebook
2. Like fan page tu ok!
3. Dekat wall ezloveycraft tu korg shared photo yang kat atas ni jugak dekat anak panah pic bawah ni. korg tulis "ezloveycraft 1st giveaway"
dan http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

4. Tag seberapa ramai kawan korg kat fb tu..n hope diorg pown berbuat sedemikian..

___________________________________

if korg wat salah satu syarat, 1 nama korg akan tersenarai
if korg wat 2-2 syarat, 2 nama korg akan tersenarai

giveaway ini bermula 17-12-2010 sehingga 17-1-2011
(mungkin akan di pinda)

Hadiah giveaway 1st time ni ezloveycraft nak hadiahkan korg plushie2 kat bawah ni..so ade 6 orang pemenang akn ktorg cabut undi!

ezloveycraft family :)

Mr Boo

Mr X


Mr Happy


6 comments:

MarelFira said...

wah, comelnyer..t ateen dapat hadiah bg je kat marel..hahahhahaa...mis u muzzz!

cik ateen said...

@MarelFira
marel nk jugak ker..
meh marel pown join laa skaly..
xpe join jer..mne tau marel pown berpeluang tuk dapatkanya..
hehe
:))

ezloveycraft said...

tq ateen
gud luck k

cik ateen said...

@ezloveycraft
hehehe..
no prob..
thanks..
:)

nur hidayah said...

oh yeah comel~

cik ateen said...

@nur hidayah
comel kn plushie2 tu..
hehehe..
ape lg sila laa join!
aku tag ko tu!
hehehe
:)
if mng shared2 yer..
wee:D

8share