follow me

Monday, December 27, 2010

Harimau Kalahkan Garuda 3-0!!!


Salam satu Malaysia! seperti rakyat2 Malaysia ketahui Malaysia telah kalahkan Indonesia 3-0 di Stadium Bukit Jalil bagi perlawanan akhir yang pertama! Selepas ini Malaysia akan bertandang ke Jakarta Indonesia di Stadium Gelora Bung Karno pada hari rabu ini pada pukul 7pm! hopefully berbekal 3 mata yang di pungut di Malaysia mencukupi dan lagi sekali akan berhempas pulas membenamkan Team Garuda pada perlawanan akhir yang kedua nanti untuk Malaysia menjulang Piala AFF Suzuki! Insyallah Malaysia Boleh!!! Kami rakyat Malaysia sentiasa menyokong anda sume!

Trademark Malaysia(Baiduri):
Malaysia is hot to go is hot to go aummmm aummmm!!(HARIMAU)

Trademark Indonesia(SMK):
Go Indon Go kepak kepak...Go Indon Go kepak kepak...(GARUDA)


Namun dalam perlawanan akhir yang pertama tadi berlaku sedikit masalah iaitu masalah penonton menghalakan laser ke mata goolkeeper Indonesia Markus! laser hijau itu memang xsepatutnya ada di dalam stadium..tapi sepatutnya berada di i-city! korg nk maen! maen kat i-city laa.. kang xpasal2 mencetuskan konterversi jer..di twitter isu ini amat dibangkitkan.. Para Twitter Indonesia anggap ini sebagai kecurangan...curang?? dh macam ape dh curang2! haha! untuk melihat isu ini dengan lebih jelas sila KLIK SINI...

Gosip Baru Aku Ketahui!

Korg kenal x goolkeeper sensasi Malaysia tu! ala nama dier Khairul Fahmi Che Mat tu!! dier jugak di kenali sebagai apex! OMG! aku suke dier kowt! ahaha! if korg tengok muke dier macam pelakon My Boss My Hero! haha! than bagi aku muka dier ade iras2 pemain badminton yang aku suke iaitu Tan Boon Heong! tapii korg tau x?? dier dah ade gf laa! huhu..gf dier nama dier Aimie Harmelia @Elia! gf dier berasal dari KL tapi sedang belajar kat UiTM Machang! Umur Fahmi ni sama jer dengan aku dier lahir tahun 1989 jugak! dier orang Kota Bharu kowt!

ni gambar diorg paling latest!

Nak lihat gambar diorg ni ngn lebih banyak.. dan kisah cinta diorg bermula bila dan ingin mngikuti kisah cinta diorg..bole ker blog gf dier di SINI... di dalam blog ni jugak ade gambar2 kahwin Nor Shahrul yang menjadi key man kepada 2 goal pertama Malaysia! if korg nk tau! masa separuh masa pertama aku asyik membebel jer pasal Nor Shahrul si tonggek! haha! sekali aku tuka siaran TV3 nampak dalam berita sukan dier tengah bersanding kat atas pelamin! hahaha! masa separuh masa kedua aku nk check it out inai kat jari dier! finally masa pertembungan kuna n markus..Nor Shahrul pown jatuh sekali..aku nampak inai dier!! hehehe! puas ati aku lepas nmpk! hahaha!

p/s: Sampai di sini sahaja saya berceloteh! jumpe next entry! hehehe :)

7 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

ahahhahah.... xpyh lah atin org kelate.. x best pon..... pcye lh dkt org yg dh dok kelate 3 thun nie....hihihihi

a k u y a n g k h i l a f said...

beb ko kate awek dy bdk uitm mchng?? koz ape?? aq mlz nk skodeng page dy..sb aq rase dy cm balagak je.....

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
aah dier uitm machang...
ntah aku pown xtau dier course ape..
hehehe..

Elia Si Jejariruncing said...

salam cik ateen. i checked my page views ada dtg dr blog u..thanks anyway sbb link my blog.nnti i promote ur blog lak=)

btw, xbaik berprasangka buruk pd org yg kite blum knal btol2. papepon thats other ppl's oppinion n i respect that

cik ateen said...

@Elia Si Jejariruncing
hehe..
no prob..kna bgau org yang fahmi tu dh ade gf..hehe..wah! xsangka elia sempat singgah blog sya yer..thanks yer!

hmm..tulaa..sorry yer pasal komen2 kat atas..coz kawan i xknl u..btw i ade bca blog org laen pasal u..dier kata u ni sporting.. :)

Elia Si Jejariruncing said...

hehehe..no problems..its ok. biasa la org tgk luaran je.bile dh knal br tau kite ni cmne..papepon i like ur blog. cute!

cik ateen said...

@Elia Si Jejariruncing
tulaa..nice to know u..
:)
hehe..yekew..thanks..biasa2 jer blog ni..pasni dah balik puncak xsllu dh update blog..hehe :)

8share