follow me

Friday, December 17, 2010

Housemate2 ku di Rumah BloG No. 138!!

Salam satu Malaysia!! dah 2 ari cuaca kawasan umah aku sejuk jer..umah korg cmne?? hehe..n seperti biasa setiap hari aku akan cek no umah aku untuk kolej! on9 jer bukak ehep system! nk off9 pown bukak lg ehep system..b4 nk ttp laptop pown cek ehep system! tapii hampa! jwpnnya still xberubah sama jer blom ade dlm system! ish geram tol laa! saba2 aku tggu lagi..huhu..tapii smlm aku cek kat bloglarian! hahaha!! no umah yg tu plk aku dapat! yeahh!! bru jer wat dh dapat rumah! i like..lain kalo uitm kna wat system camni laa..ehehe..ok No rumah blog aku N0. 138!! n aku ade 5 housemate baru..hehe..jgn ingt kat kolej puncak perdana jer aku ade housemate..kat cni pown aku ade housemate..1 umah ngn laki2 gituu..hehe.. :)

Housemate ku yg PERTAMA!

(sila klik pic tuk ke link blog itu!)

Housemate ku yg KEDUA!

(sila klik pic tuk ke link blog itu!)

Housemate ku yg KETIGA!

(sila klik pic tuk ke link blog itu!)

Housemate ku yg KE EMPAT!

(sila klik pic tuk ke link blog itu!)

Housemate ku yg KELIMA!

(sila klik pic tuk ke link blog itu!)

Haaa itu dier housemate2 ku..hye korg salam perkenalan..nama saya ILYA NUR FATEEN OTHMAN..saya student lagi..hehe..skrg tgh ct sem..nnt naek sem myb saya akan kurang berblogwalking..n mungkin bkn kurang..myb always..tapi saya akan cube utk mngupdate blog ni..hehe..sllu2 laa singgah blog saya yer..memeriahkannya.. :))

11 comments:

anDi said...

ohoh...bloglarian ni cane? xphm..tp mcm best jek :D

ASaDa RyutaRo said...

heee...

hye~ hye~
senyum2 kat sini.. salam kenal ;)

cik ateen said...

anin:
hehehe..
anin tgk kat entry bloglarian aten tu..
try laa join..
hehe
:))

cik ateen said...

asada:
hye hye...
senyum sllu yer..hehe..
salam perkenalan jugak..
:)

budak sombong said...

yeaw ! tengs aw . suke kot no 138 !

haha . sudisudi la ek jenguk blog kami . x lawa pon . heeee .
besa la baru belajaq . agagagaga .
kami Amsyar . orang kampung panggel aman . agagaga . (:

cik ateen said...

budak sombong:
insyallah..akan di jenguk2 sllu..
housemate laa katakan..hehe..
salam perkenalan yer..
sllu jugak laa dtg kesni..
blog ni pown xbru sgt..xlama sgt..bru 2 tahun..
hehe

shahjiehan said...

uhuk3... Saya menjadi kawan serumah pertama anda!! yehahhaa... salam kenalan kawan2 serumah...

shahjiehan said...

kawan2 serumah..jom la join contest SJ~

cik ateen said...

SJ:
hahaha! saya ikut urutan kat bloglarian..
hehe..
join contest SJ??
awak wat contest ker??
insyallah akan trut serta..hehe
:)

feeza_rashid said...

comel la housemate kedua aek tu ateen.. hehehe.. :p
selamat berkawan semua!!!

cik ateen said...

feeza:
hehehe..
sume housemate2 ku comel2 n ganteng2 belaka..hehe
:))

8share