follow me

Thursday, December 16, 2010

LOL: Jom GELAK!! hahahahahaha!!!

BROWSER DAN KAMU!

kat cni ade 5 browser..aku dah guna kesumenya..n sumenya ade kat laptop ku skrg! hahaha..selepas mnggunakan kesemuanya..bagi aku GOOGLE CHROME is the best! haha! but now aku dh ade 6 browser..the latest one is ROCKMELT! now aku gna rockmelt so now ak orang yg cmne?? hahahaha!! mst lagi owesome dari orang kat google chrome tu..hehe..jangan terasa yer..ini hanya lah jenaka semata-mata..hehe!!


????????????(ni mst lagi super duper awesome!)

JIKA PERDANA-PERDANA MENTERI MALAYSIA ADA FACEBOOK!

hahahahhahahahahahahahaha!! yg ni paling lawak.now dh kol 2 pagi pown aku lh gelak sebab ni..hahaha!! ini hanya conversation yg kelakar direka semata untuk menghiburkan orang! jumpe kat Oh!Media! hehe..n ade gak kat blog yg wat pasal ni..mmg lawak wei..korg bca taw satu persatu! hahaha!


sila klik pic ni utk melihat conversation diorg! n pastu large view..then bca..hahaha!!!

5 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

ahhahaha.....ngok r spae yg wt fb 2... aq ske part anwar 2...wakakakakak

cik ateen said...

hahaha! lawak kn..
siap orang yg like tu ade kna mngena jugak..
melayu, cina n india...haha!!

anDi said...

sampai anwar je ada 'datuk seri' org lain takda title pun. nampak sgt penyokong mana yg buat nih. XD

-yana mz- said...

hahaha..
mcm2 btol..
mne aten dpt ni?
adehh...

meo said...

harharharharhharharunsalimbachik!!!!!!

8share