follow me

Tuesday, December 28, 2010

Minggu Akhir: Aku Dan Rumah!

Hahaha! titile entry dah macam kat tv3 selalu cakap tu..contoh: minggu akhir seribu kali cinta! n minggu ni jugak adalah minggu akhir bagi PUTERA KATAK! ape2 pown yang pastinya memang minggu ni adalah minggu terakhir aku berada di Rumah! selepas ni xde dah Home Sweets Home! :( Ok! kalo dihutung aku duduk di rumah ni hanya tinggal 4 hari jer lagi! hhuhu..so jadual aku di rumah dengan baki 4 hari ni adalah seperti berikut!

Cube Tengok cerita PUTERA KATAK!

haaa...citer ni awal2 jer aku follow..lepas si nora danish tu dah kerja aku xfollow dah sampai sekarang! aku tengok episod akhir jelaa nanti! aku xsuke tengok coz aku xsuke nora danish kowt! haha!

Tengok! citer Tiramisu: Slot Akasia di TV3!

Ok! ni aku sah2 laa tengok! citer ni menggantikan citer Seribu Kali Cinta! citer ni ala2 filem komedi cinta! warna dalam citer ni mcm dalam filem pulak! i like! dibintangi oleh syarifah amani yang otak gler2 sebagai melur dan pierre andre yang suke berkulinari sebagai dani! tapi malangnya citer ni baru strt semalam..n aku hanya bole tengok minggu ni jer! coz minggu ni adalah minggu terakhir aku berada di rumah!

Citer Asmaradana!


Ok! bukan asmara ea! asmara citer pasal lelaki bernama asmara! ni citer asmaradana! yang di bintangi oleh Shahiezy Sam dan Tizakiyah! citer ni adalah citer ulangan sape nk tgk setiap hari selasa sampai khamis pkl 7.30pm!

AYOUB!


citer ni pown besh gak! lagu dier jer dh manarik aku untuk tengok citer ni..sape tengok citer ni angkat kening ^^ setiap hari selasa hingga khamis pukul 10.30pm!

Esok Perlawanan Akhir Ke-2 Malaysia VS Indonesia!

Ok! yang ni pasti di tunggu oleh rakyat Malaysia malam esok! hope kat Indonesia tidak tercetus sebarang konterversi! n hope permainan bersih di tunjukkan..ape2 pown kita tggu jelaa malam esok k! MALAYSIA BOLEH!!! pertemuaan ini pada pukul 7pm taw! ingt tu!

__________________________________________________

Ok habis dh list sume yang aku nk tonton kat tv! ok! hanya itu sahaja k! aku ni dah x celik sangat dengan tv! kecuali if ade sukan! aku akan tengok sukan tu berjam2..haha! now nk listkan ape yang aku nk buat kat rumah or luar rumah b4 balik puncak!

1. Kemas barang2 nak balik puncak!
2. listkan barang2 yang nak kena beli!
3. Mak cakap esok nk jalan2 kat melaka satu hari! pg Wonderland, Jongkerwalk,Shopping, etc..
4. Kuar dengan kawan b4 balik puncak! dating jap! hehehe :)
5. Spent time dengan family! makan puas2 sume yang ade kat rumah!
6. buat karipap sardin n kueh kasturi hari2 coz kat sane xde dapo nk masak!
7. Maen kejar2 dengan kesume kesebelasan kucing2 aku! haha!
8. yang laen2 nanti aku citer kat laen entry yer..now hanya ini sahaja yang dapat di fikirkan!

p/s: memang aku xlh nak sangkal lagi! minggu ni adalah minggu terakhir aku dekat rumah! owh tidak!!! cepatnya masa berlalu..huhu!

4 comments:

MarelFira said...

alor, t ateen da msuk blaja mesti jaang update blog...xmo kawan ateen klu xupdate blog nnt tau..tau, jgn lp tau!!rndu sgt sama kamu!

cik ateen said...

@MarelFira
huhuu..
hmmm tula marel..rase camgitu gak!
tapii aten akan cube update..
insyallah..if xsehari sekali..
dalam seminggu ade laa 2-3 kali..
ok! aten xlupe..
will be mish u!
marel pown sambung bljr kn skrg!
:)

✿....rossa alina....✿ said...

jom tengok bola jom..huhuhu..

cik ateen said...

@✿....rossa alina....✿
hehehe!
dh tgk dah...
kita menang!! yeahhhh!!

8share