follow me

Monday, December 20, 2010

Oh My House 2A05(3)


Finally.. result yang ku tunggu2 akhirnya kuar jugak arini..terhegeh2 betol result ni nak kuar..tapi xpe laa aku paham coz masalah system kn! aishhh! aku xtau nak feel ape dengan result umah aku ni! happy coz aku dapat tingkat 2 daripada tingkat 5! mak aku mesti suke coz rendah jer! hahahaha!! TAPIIIIII aku xnk perabot no.3! tu blik 2 orang..aku xsuke blik 2 orang..aku nk blik 4 orang...sunyiii laaa nnt..huhu..pastu dh laa sunyi bayar lbeyh plk tu...kalo lbeyh ckit xpe jugak..beza rm200 kowt! if rm200 tu bole shopping macam2 kan cik! adoiii!! hope budak umah aku yg duk blik 4 volunteer nk tuka! hehe.. :) Sape budak rumah aku?? aku sendiri pown xtau! sape yang duduk kolej puncak perdana! blok 2! laman A! no umah 2A05! angkat kening camni ^^ :)

p/s: nmpknya aku sorg jer jauh dgn ahli group assgnmnt aku! aku blok 2! diorg 3 orang blok 4! xpe! kita jumpe kat pagar cinta yer korg! hehe!! n frust xdpt blok 4! (pergh teringin blok 4 upenya aku ni!) kenapa? coz kat sane sume kelengkapan ada!

4 comments:

qema_QD said...

mak yang gorgeous.. kenapa mak xdpt same rumah ngn org tym isi borang dulu ?

cik ateen said...

@qema_QD
hahaha! mak yg gorjes??
wah!! terharu mak anak pggil cmtu..hehehe..
tulaa..
kami berpecah belah plk..
sdeyh jer..
sob2 :(

BurbleLya said...

aten, ciannye aten.. nape dapat blok A? jauh laa.

cik ateen said...

@BurbleLya
tulaa..aten dapat blok 2..laman A plk..tapii ramai gak kn dapat blok 2..
paling pnting umah aten tingkat 2!
hehehe

8share