follow me

Friday, December 3, 2010

Saya nak KASUT ituuuu!!!!


OMG! OMG! OMG! aku suke kasut kat atas ni...nape aku ternampak ko arini! npe bukan b4 ni..aku dh terbeli kasut laen sudah! dh lama aku ingin carik kasut sebegini... n paling penting wrna kasut ni! coklat! sllu beg wrna camni kan..huwaaa..kat mne ade jual kasut ni paling terdekat..or ade sape2 nk belikan tuk aku dlu ker?? huhuhu.. nk nk nk!! aku jarang suke kasut2 ni..aku lbeyh suke gadjet2..tapi b4 exam aritu aku mmg dh check it out this shoes! finally kat FACEBOOK jugak menjodohkan aku ngn kst ni! this shoes myb around rm80..

p/s:mcm2 plk aku nk beli ct2 ni..yg plg aku nk dslr! tapi apekan daya blom mampu lagi this year! sabar sabar sabar!

5 comments:

anDi said...

sangaaaaaat menggoda!

bape ratus ni ten oi? :D

cik ateen said...

now harga dier rm80..
tapi sampai 5/12 ni jer..pastu xtau laa..
tapii orang tu kata if dah xde stock
insyallah bole order lg..
hehehe
:)

MarelFira said...

saya mau juga boley

cik ateen said...

bole2...
hehhe..
tapii kna cepat!
teruja x tgk kasut ni??
huhu

-yana mz- said...

adehh aten..
biar betol??
ko jln owg tgok kasut je lah..ahahah

8share