follow me

Thursday, December 23, 2010

SELAMAT PAGI CIKGU!!

Jadual kelas aku semester hadapan!!

Dari jauh korg boleh tengok jadual aku ni..nampak lorekan berwarna banyak di sesi pagi jer kn?? hahaha!! sebab tu post aku kali ni tajuknya SELAMAT PAGI CIKGU!! cikgu laa sgt kn.. sekarang xpanggil cikgu, panggil puan, encik, madam, miss..ahaha!! bngn suboh terus mandi! siap2 g kelas..mmg laa ngntok! n korg mseti paham ngntok bangon pagi cmne kn..tapii aku lbeyh suke kls bnyk pagi dari petang!! why?? coz aku mmg ngntok tahap gaban if kelas petang..lagi2 kol 2pm..perghh setan tengah berduyun2 bergayut kat mata ni! haha! n now system tgh ade problem..biasa laa STUDENT PORTAL! if dh ok aku nk usha tuk subject IMS 503 aku nk masuk ELEK D/ ELEK E! aku nk wat jadual aku yg wrna oren tu xde kat ari jumaat! hehehe :P

p/s:jadual ni yg paling latest! if ade update aku update lagi..hehe!

8 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

xly blah klz pg2 nie... aduyai.....

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
hahaha!
cabaran sem depan ni weh!
aku sahut!
aku nk wat pecah rekod lg xpernah ponteng kls selama 1 sem!
hehehe

a k u y a n g k h i l a f said...

bgos2.....ahahah...cm perli aq je kn

nur hidayah said...

weh siyes klas ko macam sket giler
aku satu subject da ada 3 klas....
klas lepas mageb pun aku ada tau

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
hahaha!
mne ade aku perli ko...
ish ko ni!
tampar kang!
hahahaha!

cik ateen said...

@nur hidayah
hahaha!
tapi subject ko ckit kn..
aku credit hour xde yg sampai 4..
paling tggi pown 3 hour..
sume skaly 22 hour!
ko brp?

Ain Atika said...

wahh seronok jadual hari jumat boleh balik dah...ahha

cik ateen said...

@Ain Atika
hehehe..
kak aten nk wat dier lagi seronok!
hehehe..
biar xde kls ari jumaat tu..
hehe..
xpe mcm ssh jer..
huhu

8share