follow me

Tuesday, December 7, 2010

Semua Tentang Diri Saya!


Lately banyak btol tag yg saya dapat...sorry yer tag2 yg xdapat nk wat tu..saya wat yang mne senang jer dlu yer..yg xwat harap maaf.. :))

disebabkan arini adalah cuti awal muharram (aku mmg dh lama ct pown) haha..aku merajinkan diri wat tag dari cik marelfira :) thanks marel!OK! Lets go check it Out!!

RULE

once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random, things, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you.

On ur mark get set GO!!!

1. Nama saya Ilya Nur Fateen Binti Othman (INFO).
2. Saya berasal dari SEGAMAT!
3. Saya sudah genap 21 tahun pada 18 Oktober 2010 yang lepas.
4. Saya anak sulung dari 4 adek beradek perempuan.
5. Sekarang saya masih lagi belajar di UiTM Shah Alam dalam course degree in lib. science..
6. Saya baru sahaja memegang segulung diploma 30hb november aritu..mean im grad bebeh!
7. Ok! status saya single! (sape berminat sila bgau cepat2..mak nk menantu tu) hahaha:P
8. bagi aku family is my heart n friends is my soul...tanpa 2 insan ni aku xmampu berdiri di dunia ni..
9. sangat celik IT mmg always on9..if ade ape2 tnya jelaa saya..insyallah bole membantu..(i want to become info provider yg ade pistol!) hahaha:P
10. secara jujur saya memang xpandai masak..sume jenis lauk laa..tapii if kuih2 bole laa..:))
11. orang kata sya ni terlalu peramah..aku akui kowt..coz aku mmg suke berkawan! kwn nadi utama belajar ku! i hate when have prob with a friends!so jgn halang aku utk berkwn!
12. always smiling n ceria orangnya (mcm xde masalah kn! percaya lah aku mcm mnusia biasa yg kdg2 akan sedeyh, gembira)
13. xsuke luahkan perasaaan kat orang! suke menyimpan..don worry aku bukan pendendam! hahaha! (tapii mmg sakit coz aku tanggung sorg2)
14. kenangan paling manis masa diploma bersama2 rakan2 kls e4 tersayang especially di LANGKAWI, PUTRAJAYA & MERSING!
15. kenangan pahit plk kejadian dekat umah cik ada! mmg sukar tuk di lupakan! tapi aku nk bgau korg sume, degree aku xnk ikut orang..aku nk ikut ape kata ati aku! juz jadik diri sebenar aku..hope korg faham npe degree aku len ckit..
16. kat luar myb aku seorang yg happy gdluck or kepohchi! tapi kat rumah aku pendiam!
17. suke wrna itam, putih, hijau, purple!
18. sekarang always on9 facebook,blog, n formspring.me
19. if dlu aku marah orang mngambil masa sehari! sekarang dh ubah xmarah lama pown!(setiap manusia lakukan kesilpan jgn ingt diri tu perfect ok!)
20. mempunyai azam yg tinggi utk dapat *** masa konvo degree! (hopefully result 10/12/2010 mggembirakan aku)
21. saya sangat suke FORMULA 1 & KIMI RAIKKONEN <3<3<3
22. saya seorang yg kuat makan! kuat tido! (tapi saya cikeding)
23. saya simple jer orangnya..xcantik tapi manis ade laa kowt..haha..bersyukur dgn ape yg tuhan bg kat aku ckp sempurna sifat yg bole mnggunakan kewarasan akal membezakan yg baik n yg buruk!
24. sedang rindu dengan anak2 or housemate 2D10, rakan2 kelas 1SD203A(terasa ingin pg ke kls bincang sama dlm kls) n suasana rakan2 di Segamat! bukan suasana rakan segamat di puncak!(sgt laen)
25. Saya SAYANG EMAK, ABAH, ADEK2 saya! hope mereka sume dalam keadaan sihat walafiat dimana sahaja mereka berada!

-THE END-

Ok now nk tag orang! hehehe..

ain, yana mz, has, fana, tymah, angah(afiqah safira), kakek(tiqaa), nur hidayah, hanin, rozy, dudut, emil,cik semut,ecah(matahari), kak nisa,aida hasyim,ain hana, zyone,marya hana,aimi, nadia, nenek, fariha,kay yea,etc...

Korg wat laa tag ni yer..sekurang2nya nnt sya lebyh memahami diri anda sume! tag ni mcm biodata jugak! selamat membuat tag ni yer.. :)

4 comments:

nur hidayah said...

hoho aku da wat da mende ni

cik ateen said...

bgs2...
cepat sungguh ko wat yer..hehe
:)

MarelFira said...

hhuhu, thanx ye syg sudi wat..muah3x!

cik ateen said...

hehe.
no prob..tgh bosan lagi pown..
so wat marelnya tag! hehe..
btw thanks yer..
:)

8share