follow me

Thursday, December 23, 2010

Seribu Kali Cinta


Ok sape tgk citer ni?? sila angkat kening korg camni ^^ hehehe:P ape pendapat korg dengan citer ni?? aku pown xtgk dari awal citer ni coz masa tu baru strt cuti sem..aku xtgk tv sangat..so take time laa jugak nk bukak tv kat umah tu..haha:P aku tgk dah tengah2 myb selepas miasara accident kowt..masa tu nizam baru ngorat miasara..(ngorat?? haha xlh bla ayat tu)..Aku rase arini citer SERIBU KALI CINTA ni episode akhir! mari laa kita saksikannya bersama yer di tv3 pukol 6.30pm!


Utk keterangan sikit pasal cter ni.. Nizam(Kamal Adli) seorg playboy yang hnya suke mainkan perasaan wanita di desak oleh kedua2 ibu bapa dier untuk berkahwin dengan Huda(Marsha) tapi Nizam xnk n dier lari ke pulau aman..di sana dier tertarik dengan Miasara (Intan Ladyana) seorg gadis kampung yang sangat peramah dan suke melayan budak..Tapi malangnya Miasara ade penyakit iaitu Amnesia..dier akan lupe sume terjadik arini selepas dier bangun pagi keesokkan harinya..sampai laa dier dh berkahwin dengan Nizam dan sekarang tengah mengandung..Nizam bersabar selama setahun walaupown terpaksa ungkapkan SERIBU KALI CINTA.. untuk tahu kesah seterusnya n ending citer ni mari kita tengok petang ni OK!

Eh npe letak poster 50First Dates plk ni..hehe..coz citer SERIBU KALI CINTA ni lbeyh kurang sama ngn citer 50 First Dates.. tang heronya n heroinnya..heronya playboy..heroinnya ilang ingatan..jalan citer xlaa sama sgt kowt..if dalam citer 50 First Dates heroin dier mngalami accident sehari sebelum befday ayah dier kowt! then setiap kali dier bangun tdo dier hanya ingt befday ayahnya..so dier mnyambut befday ayahnya berulang2 kali..lbeyh kurang cmni laa cternya..

8 comments:

wawan said...

haaa betui. Sangat sama dengan 50 first date! Sangat suka movie tersebut tengok 50 kali pun tak boring. hehehe

a k u y a n g k h i l a f said...

mmg sme pon cter mlayu 2 dgn cte om puteh nie..ahhaha aq dh agk dh......

cik ateen said...

@wawan
kn2...tgk bnyk kali pown xbosan..
hehehe..
:)

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
hahaha!
biasa laa weh cter melayu pasti akan ikut cter org..
hehehe
:)

dobot said...

Seribu kali cinta lagii besttttttttttttttttttt :D

cik ateen said...

@dobot
hehehehehe..
wah suke dobot yer..
dobot follow dari awal ker?
huhu

-yana mz- said...

hehe..suke sgt cite ni..
sebab sweet n wat kat pantai..hee..
memang die adapt dari cite 50 first date tu...
no wonder la hampir same..
tapi best kan..sampai anak sendiri pon x kenal..hehe
comei2~

cik ateen said...

@-yana mz-
hehehe..
aah cter ni not bad laa..
cter ni jer aten tgk kat tb..
selain AYOUB, ASMARADANA N IDOLA KECIL 3!
hehehe:)

8share