follow me

Tuesday, December 14, 2010

Tanpa Profile FB baru pown FB aku Nampak Cool!!

Selepas profile pic FB korg dh cool! mari cool kn FB anda! bg mereka yg xtuka profile fb yg baru macam saya ni! mari coolkan FB anda dengan browser Rockmelt! Korg pernah dgr x Rockmelt ni?? siyess sangat2 laa COOL n Faster plk tu! access laa ape2 pown..sume bole kat ctu korg nk chat melalui fb time tgh update blog pown bole tanpa melihat balik FB anda! plik kn! jgn plik meh saya tunjukkan kehebatannya!! hahahaha!! (gelak excited!)

ini laa ROCKMELT! mmg ROCK beb!!! hahaha!

Ni laman web dier! korg kna tgk video dier!! mmg COOL!

tgk2 label2 warna biru tu..see bnyk kan function dier! hehehe!besh2!! COOL lagiii!!

korg bole update status FB dr sini jer!! hebat kn? haha! excited bebeno plk aku ni! haha!

yg ni plk..korg bole share ape2 link kat FB! share mcm kat FB kita sllu wat tu!

Haaa! yg ni paling cool! I like! dier punya chat! siyes! korg dh xsekat2 nk chat kat FB tu! korg bole chat mcm kat ym @ msn! malah lagi laju! pastu korg tgk tgk web ape2 pown still bole chat! haha!! COOOLLLL HABESSS!!! wala wala!! :D

DOWNLOAD SEKARANG!!!

p/s:aku dapat ni tadi dr kawan saya Putri Nur Izrin Balqis as hadiah holiday! dier mmg tau aku suke benda mcm ni! thank putut! syg ko laaa!! muaahhh!! aku pown dh bg hadiah ni kat angah as befday present n alin tuk adiah cristmas..hehehe.. ade lagi 4 nk bg sape ekh! hehe..skrg selamat tggl google chrome(tp anda ttp terbaek!) yg sentiasa bersama saya..now gna ROCKMELT plk!

8 comments:

nur hidayah said...

woaaa cool...
huhuhu d sebabkan fb ak da cam bodo..
aku xnk donlod dlu

cik ateen said...

ida:
ni mmg sgt2 cool!
sila jadik kn fb anda pandai semula..
n dwnld ini secepat mungkin yer!
hehehe

neyra shazeyra said...

bleh download trus? dlu by invite only

cik ateen said...

neyra:
aah saya dapat downld coz di invite kawan!
korg xtau laa if bole downld or x!
cbe try..
mne tau dh bole..hehe
:)

julia said...

terima kasih atas info ini.menarik! :)

cik ateen said...

jul:
menarik kn!
cool benda ni jul..
try laa..
hehe..
:)

Aduka said...

aduka dh xde fb ni camne plak ek?
cambest je browser ni..
hehehe..

cik ateen said...

laa yekew..
xde dh ea..
xpe gunanya laa mcm biasa...tapi xdpt tgk kehebatan browser ni laa..
coz dier mmg utk fb sbnrnya..hehe

8share