follow me

Wednesday, December 29, 2010

TERIMA KASIH MALAYSIA!!!

Salam satu Malaysia! harap maaf blog ku MIND SPOKEN! aku telah tinggalkan anda sementara waktu! hari ini off jalan2 kat Melaka ngn family! sok kita cter pasal Melaka k! now! nk citer pasal berita gembira dari Stadium Gelora Bung Karno! perggghhh!! mmg gelora habes! Seperti yang rakyat Malaysia ketahui kita telah menang AFF SUZUKI CUP 2010! dengan aggregate 4-2! Syabas kepada kesemua pemain Malaysia!

Saya sebagai Rajagobal olok2! ingin mngucapkan jutawaan TERIMA KASIH kepada rakyat Malaysia! sokongan anda amat kami rasai! tanpa sokongan anda kami tidak akan dapat menjulang piala ini! insyallah tahun 2011 kami akan mantapkan lagi mutu permainan kami! haha! ni rajagobal olok2 taw! sebab tu bole cakap insyallah!hehe! hope korg akan setia menyokong kami! jangan bila kami jatuh korg kutuk2! tak baik taw! lemah semangat kami! adat permainan mesti ada kalah dan menang!huhu! dan konterversi sebelum ni tentang laser hijau! saya harap maaf kerana membiarkan penyokong2 Malaysia berbuat demikian..kesian..xsempat nak g i-city tu yang terbawak laser masuk stadium skali! hehe!

Kibarkan jalur gemilang! berbanggalah anda menjadi rakyat Malaysia yang bersatu padu! 1 MALAYSIA! mulai hari ini nyanyi lagu patriotik yer! lagu2 Indonesia walaupown besh buat laa sehari tanpa lagu Indonesia! sehari jer! aku pown suke lagu diorg! aku mengaku ok! haha!

Keputusan penuh Piala AFF SUZUKI CUP 2010!



WE ARE THE CHAMPION!!!!

maaf takde gambar pegang piala! sok if dah ade! i tuka yer pic ni! kasik meriah ckit! hehe! tadi korg nampak x kat tv! cian penyokong Indonesia! macam xlh nk terima kekalahan..ade yang sampai tergigit jari! hehe! kita menang dengan purata 4-2!

Safee Penjaring Terbanyak!

Korg mesti kenal safee sali kn?? ok dier hero Malaysia bebeh! bukan Fahmi sahaja! tapi Safee tidak harus di lupakan..btol x kawan2! Maaf Fahmi anda memang tetap saya suke! tapi entry kali ini anda di pinggirkan..hehe..tapi Fahmi anda hero babak separuh pertama tadi! babak kedua Pertahanan Malaysia dah longgar! xpe aku faham coz 2-2 main corak laju! tenaga pown makin ilang! TAPI kita tetap juara! yeahhh!!!

Firman Permain Terbaik!

Ok! ni permain Indonesia! aku xtau nape aku suke tengok Firman n Ridhwan maen bola sepak! dier punya skill sangat2 laa bagus! cara dier kawal bola,bawak bola,tendang bola, jaringkan bola pown nmpk smart! u deserve for this title! menang us$10 000 tu!

p/s:Ok! saya sebenarnya terexcited lebih ni! padahal sebagai Rajagobal olok2 jer! haha! ape2 pown tabik spring untuk RAJAGOBAL! jangan ingt pemain jer! jurulatih pown kena ingat taw! pasni insyallah ade rezeki ade kemenangan lagi! kita tunggu..n mane tau Fahmi dapat contract dari MU suruh jadik keeper diorg! fuyooo!! bole jadik ok!

4 comments:

My Bloggie ! said...

perghhh lagi. hehe aten, tadi isma tgk live kat tv. memang sakit tekak terjerit2 . puas hati lah.. mula2 tu takut gak indon buat suprise ke kan. xpe yg penting kita da menang. yeah !!!

qema_QD said...

mak..nasuha pown boleh tahan per...

cik ateen said...

@My Bloggie !
hahaha!
tau xpe!
aten pown tengok...
xtuka baju terus sokong..
haha!
nseb baek msia menang kat stadium bukil jalil kn...
:)

cik ateen said...

@qema_QD
bole tahan gak laa..
tapi mak lbeih suke firman n ridhwan..
dier maen mmg cool gler..
hehehe

8share