follow me

Saturday, December 11, 2010

What Wrong With Me??!! (WWWM)

Aku sudah gler kah?? GiLa GiLa GiLa GiLa GiLa!! ok dah kang cukup 44 kali GiLa btol kang aku! hahahaha!! now aku asyik tersenyum & tersengih seorang diri! hahaha..lawak laa!! xlh nk cover senyum n sengih tu! now adek aku pown pasan aku suke tersenyum sendiri..n diorg dh ngadu kat mak aku dalam kete td! haha!

Tapi xpe kn! senyum tu sedekah!! :)) tapi laen dh cter if tersenyum tibe! haha! korg tau xnpe aku tersnyum kdg2..coz dalam kepala ni bermain2 n terpk mcm2 dh mcm flash back plk! haha!! cnth lawak yg terbaru:

"adek saya ringtone hp dier bunyi mcm music kita berarak masuk dewan! if dier nmpk sya lalu kat depan dier psg ringtone tu lalu yg lg sorg akan sebut ILYA NUR FATEEN OTHMAN** KELAS PERTAMA! (gaya abg yg sebut nama aku masa kat DSB aritu) mmg vongox! asyik way aku nk gelak jer.."

ni laa 2 adek aku yg sllu kna kn aku bla nmpk aku!

pastu td or kat mane2 laa bla dlm kete abah aku akan tnya mak aku soalan! n pasti mak aku akan jawap soalan tu! contoh: mcm td abah tnya kenapa nama tempat ni parit zing..haha! mak aku mmg akan jawap soalan tu mmg bajet mcm dier tau sume jawapan..dier kata kat cni bnyk guna atap2 zink lama2 tu..skaly aku pndg luar! aah laa mmg atap diorg zink2 lama..lawak2!! mcm2 jenis parit laa td bapak aku tnya! tp plg aku gelak zink tulaa! haha!

ni laa abah n mak saya! abah mmg ROCK! mak skrg dh pndai senyum tunjuk gg :D

secara kebtolan kawan saya meera azmi plk post link senyum by Raihan! dier kata senyum tanda sayang nice song <3
pastu aku komen link tu..senyum lah sllu..jgn ego taw! biar ukuran tidak tinggi tapi ego jangan tinggi!! :)

dalam gelak2 aku ade sdeyh gak! arini bgau mak result maintain..pastu bole plk dier ckp npe ko xdpt bintang masa konvo aritu..tgk orang laen ade *, **,***..mak aku xpasan upenya aku dapat bintang!!(pastu dier kata ade ea..xpasan kowt..ceh! hampa aku!) myb xpasan coz dip dier xsebut kelas pertama tu!ahaha!

mak bukti cbe tgk kat screen tu..ade bintang laa mak! hehe!

aku n family aku yg happening!! ni tanpa joyah! jap gambar joyah! kat bwh yer..

ni dier..bersama abah! klik LIKE kepada entry ni dier kata! haha!


p/s: ntah laa..aku senyum sebab kerenah family aku kowt! mmg btol laa kuarga ktorg ni mcm atasinchi! kuarga yg kelakar! asyik nk tergelak jer sepanjang masa..xkira laa tgh makan,dalam kete, kat kedai makan, dalam toilet pown kdg2 diorg wat lawak! haha!

5 comments:

-yana mz- said...

ahaha..dlm buku tebal kite dapat tu pon kan ade bintang..uhu

cik ateen said...

hahaha..
tau xpe!xckp aten tunjuk buku tebal tu kat mak aten..hehe
smlm bru aten tau yg mak aten ingt aten xde bintang..sdeyh jer..huhu

-yana mz- said...

hehe..ngntok sgt kot time tu..ye la..tggu lame..hehe

cik ateen said...

hahaha!
myb gak..
kita pown dh tersungguk2..
ape tah lagi diorg kn..
haha!
rindu plk nk konvo lagi..hehe

-yana mz- said...

anda di tag

http://yanamz-blog.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

8share