follow me

Monday, January 10, 2011

Good Bye FACEBOOK!


Salam satu Malaysia! kali ini aku update blog kat lab 6 iaitu lab ilmu...beshhh wooo...lajuu tuuuu..hehehhe..ape yang kecoh2 sekarang ekh...??? KECOH BETOL laaa!!! pagi semalam aku ternampak ade satu link kat facebook yang mengatakan bahawa facebook bakal di tutup pada 15 mac 2011! hmmm..masalahnya betol ker benda ini bakal terjadi?? kita tunggu dan lihat lagi 2 bulan OK!

Dikatakan Facebook bakal di tutup kerana pengasasnya Mark Zuckerberg telah mengalami tekanan dan tidak mampu lagi untuk menguruskan laman social facebook ini..Facebook kini di luar kawalan dier..setakat ini Facebook telah mempunyai 600 juta pengguna di seluruh dunia..nak xnak bersedia jelaa if facebook ini bakal di tutup..bagi kita orang islam bole mengurangkan dosa di facebook! Alhamdulillah.. Mark Zuckerberg juga bukan sahaja suke2 ingin menutup laman social ni..tapii dier ingin mngekalkan perhubungan face to face..iaitu berjumpe rakan2 secara berdepan bukan hanya melauli alam maya!

p/s: will be upload article yang menceritakan dosa2 yang bole terjadi di dalam facebook!

7 comments:

Zurina Majid said...

i guess it's just rumours la. hehe. i need facebook. hoho

cik ateen said...

@Zurina Majid
hehehe..
tulaa..myb ni gossip2 kering jer..
hehe..
wah u need facebook yer
:)

l.i.y.a.n.a.h said...

aku ade dgr teen smalam

cik ateen said...

@l.i.y.a.n.a.h
kan2..
ntah btol or x..
kita tggu jelaa..
hehe

djemari.org said...

gosip-gosip je

online all articles said...

bisa bahaya klo fb di tutup,,,

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

menangis la sape yang buat bisnes kat fesbuk. ekeke

8share