follow me

Sunday, January 9, 2011

Hampir 12 Jam Berjalan!

Salam satu Malaysia! Hari ini hari ahad..iaitu hari untuk berehat...hehe..so rasenya hari ini aku xkuar kemana2! walaupown ade banyak pelawaan! aku reject kesemuanya! hehe! semalam aku, suyat n fazlin telah pergi ke sunway! SUNWAY PYRAMID yer! bukan SUNWAY LAGOON! hehe..sunway lagoon next week kowt! :)

Kami siap2 dalam kol 10 lbeyh..then naek bus dalam kol 11am..kami sampai sunway kol 11.20am! terus pg TVG! ape lagi beli tiket wayang laa..then pas beli tiket wayang terus pg MCD! makan2! kat sane jumpe fyth, arang n am! diorg pown tengok wayang tapi citer laen kol 1.20pm! kami pulak pg masuk jusco g kedai kasut cleef! tuka kasut jap! then kol 1.40pm terus masuk pawagam tgk citer Guliver Travel! abes citer tu dalam 3 lbeyh kowt..ktorg terus bertawaf sekitar sunway sampai nak tertanggal kaki ni! haha! aku dapat beli 1 baju! tapi still xlh kalahkan suyat yang telah shopping 3 t-shirt! 1 kemeja! n 1 suar jean..hehe..hebat laa suyat! then dalam pkl 6 lbeyh kami berhenti bertawaf then terus ke pizza hut! makan time! haha! makan pizza guna HOT TICKET jer! hehe..kol 8pm kami kuar dari sunway naek bus balik ke PKNS!



Semalam sume bus yang ktorg naek xtnggu lama pown..bernaseb baek kowt semalam! tapi semalam ade perkara yang tidak di ingin berlaku....huhu..tiba-tiba bus yang ktorg naek tu bunyi macam meletup! sebelah aku pulak tu! aku nampak ade asap..suyat tdo! so dier rase macam nightmare pulak! bus tu teruskan perjalanan ke puncak jugak..coz masa tu dah dekat dah..tapii menakutkan laa bunyi bus tu tak tak tak! makin laju makin menakutkan..ktorg decide twun kat kandang then jalan kaki sampai umah! n now already ade kat umah! Alhamdulillah selamat pown perjalanan kami :)

p/s: Hari ini duduk rumah jer! baik kn..hehe..malam ni nak tengok AJL-25! sokong stacy! black!meet uncle hussien,A.P.I! n adira!

2 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

yeah...sangat bestkan keluar jalan2.
semalam edean gi mid valley..haha
kalau berjalan dalam mall sehari pun tak rasa berkilometer jalan kan.
tapi kalau nak gi jogging.haram! hehe

cik ateen said...

@Wan Ahmad Izudean
besh gler..
hehehe..
rase nak jalan lagi jer..
hehehe
:)

8share