follow me

Monday, January 3, 2011

Malam Pertama & Kelas Pertama ku :)


Salam satu Malaysia! hye hye Mind Spoken..lama xjenguk! haha! padahal baru sehari..hehe..semalam xde update ape2.. coz line celcom di puncak perdana sangat low! dapat on9 pown Facebook jer..tu pown by phone...huhu.. Semalam aku gerak dari rumah ke Shah Alam dalam pkl 10.30am! pastu berhenti kat RNR Seremban..then sampai puncak perdana dalam pukul 1.30pm.. sampai2 jer aku terus angkat barang masuk umah! bawak masuk seludup barang secara xsah! haha! then kol 2pm aku terus pg wat pendaftaran kolej! aku siap cepat gak! terus ajak mak n abah g makan mcd kat giant S.A. then mak n abah anta aku semula kat puncak! diorg pown balik umah dan sampai segamat kol 7 lbeyh! rindu diorg sudah! sob2 :(

Malam Pertama!

jeng jeng jeng...malam tadi adalah malam pertama aku! hahaha! macam ape jer kn! jangan ingat malam pertama hanya untuk orang dah kawen jer k! kami yang masih dara ni pown bole mngalami malam pertama! hahahahaha! Malam pertama yang di maksudkan adalah malam pertama aku kat rumah baru 2A05! sejuk jer malam tadi tdo! sonok!!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kelas Pertama!

Hari ini bersama ari isnin! haha! aku ada 1 kelas iaitu kelas pagi! kol 8-11.. tapi kls arini sekejap jer..ala suai kenal jer..hye hye..then bye bye..haha! arini kelas pertama aku kls computerize IML501! lecturer yang mengajar kami adalah Puan Zaina Zaharah! ok laa.. dier cter experince dier kejer dari awal2 kena develop system kat college law! then dapat keje kat tempat sampai laa dapat keje tetap as lec. kat cni..hehe..jap jer kls! bdk kls sume mcm ok2! n kenal2 sume! kami perempuan konker kls tu! 2org jer laki! hehe.. Go A Go!!! pastu balik blik..hehe..pas zohor ni adalah outing pertama ku! jom jalan2.. :)

4 comments:

qema_QD said...

mak...line slow ker ?
sini laju dooooo :P

zaty luvlianncezzz said...

aii..datang lagi..peace!! >.<

cik ateen said...

@qema_QD
slow laa jugak..
tapi still bole on9..
cma now dh malas on laptop..
xtau npe..
so mak on9 guna phone jer..
hehe..
:)

cik ateen said...

@zaty luvlianncezzz
aiii!!
thanks dtg lagi..
dtg lagi yer..
hehe
:)

8share