follow me

Friday, January 14, 2011

Marilah Mari Pergi Mengundi!

Hye semua! jumpa lagi di entry yang baru..hehe..saja update blog before kuar g sunway pyramid nak tengok wayang..hehe..hope xramai sangat laa orang nk tengok khurafat! :) Hari ini pertama kali masuk kelas e-commerce! not bad laa..lecturer pown ok!(Miss Ayu) rakan2 kelas pown macam kenal jer..(alin,diya,bib,atiqah,ain hana, dedek,...)hehehe..so xde masalah laa dengan kelas ni..tadi ktorg dah dapat assignment individual..so kami kena cabut undi untuk tajuk2 yang harus di buat! ok malas nak citer banyak jom tengok gambar jer..hehehe


Di antara mereka2 yang mngundi hari ini..hehehe..umur pown dah cukup 21 tahun..memang wajib menjalankan tanggugjawab untuk pergi mngundi..hehehe..setelah di cabut undi aku telah dapat tajuk "Competition in The Digital Economy" wahhhhh..ape laa aku nak merepek kat assignment ni..xpe2..cari bahan dlu..insyallah aku bole buat punya..hehehe..pasni aktiviti2 social akan di kurangkan coz kerja sudah makin melambak then nak jimat! xnak duit keluar macam air paip! atau paip bocor! hahaha!


p/s: bye bye bye...nak pergi tengok Khurafat! :)

0 comments:

8share