follow me

Saturday, January 29, 2011

Yeah!!! Saya Menang Contest!

Salam satu Malaysia! yahoo!! now aku sudah berada di rumah..hehehe..HOME SWEETS HOME!!! setelah gigih bangun pagi kol 6.15am tuk mengejar bus rapid kl pukol 7am akhirnya aku sampai jua rumah..hehe..thanks suyat, semah n maa yang bersama2 adventure di pagi2 buta mengejar bus rapid kl (penuh kowt dah mcm tin sardin dah nak meletup) hahaha!

Sesampainya aku di rumah lbeyh kureng pukol 12.40pm! aku terus ke dapo! haha..lapa weh! malam semalam ade pertemuaan GENG GAGAK HITAM! (basketball) berpeluh2 laa jugak walaupown kami maen 5 org (aku, ashu, maa, alin n ain).. puas gler lepas maen semalam..biasa lah lepas bersukan dan berpeluh perut mesti kelaparan..aku ikat perut sampai kat umah..Mak arini wat SOTO seperti yang aku nak..hehe..aku tulun wat bergedel then terus melantak..perut kenyang..hujan pulak tu tdo sampai kol 5pm! bangun2 lapa balik..aku on9 jap..then aku wat karipap sardin n kuih kasturi bersama dengan teh panas! memang btol2 ho liao laa..hujan lagi pulak tu..wiso btol segamat banjir..hujan xhenti2..huhu..


Eh! aku merapoo terlbeyh pulak kat atas tu..excited weh on9 kat umah..update blog kat umah..hehe..Mengikut tajuk entry aku kali ini, aku telah memenangi contest! yeahhhh!!! aku menang! hahaha! macam xpercaya pulak..hehe..thanks Contest Tiqaa Wonderland! aku menang Contest Gambar Candid! nak tau gambar mana yang aku pertaruhkan..jeng jeng jeng...HAHAHA!



p/s: cuti2 jugak still membawa balik kerja sekolah (Research Method, E-Commerce, Database)

SELAMAT BERCUTI SUME! T8 CARE!

2 comments:

zaty luvlianncezzz said...

aip lame x dtg cni

seyezzz candid hehe

btw i've new n3

http://eityzaty.blogspot.com/2011/01/jom-atasi-kekurangan-diri.html

come ;)

cik ateen said...

@zaty luvlianncezzz
hehehe..
thanks zaty!
i pown xsedar this pic wujud..
tu yang i anta as candid picture..
hehe

8share