follow me

Thursday, February 24, 2011

AKU Rindu DIER!

Salam satu Malaysia! lama aku xbukak blog ni..huhu..xde masa nk bukak..siyes kerja aku makin melambak..quiz n test pown melambak..aku semakin bz! sampai xckp masa nk rehat..sob2! n malam2 aku ade training netball coz sabtu ni ade games kat puncak alam! semoga kami semua dapat enjoy2 di sana..hehe..go PUNCAK PERDANA go! now kaki ku injured ckit..tapi still bole maen lagi..n wat pertama kali nama aku di dftr kan kat klinik tadi..hehe

Ops! lari dari tajuk entry pulok! actually aku rindu sangat dengan dier...siapa??? ofcoz laa KIMI RAIKKONEN! dah setahun dier menyepi..dulu since 2006 aku laa orang paling gler yang mempunyai hobi membeli srt kabar pastu kumpul segala2 pasal dier..n hasilnya adalah seperti berikut..











0 comments:

8share