follow me

Tuesday, February 1, 2011

Lubang BESAR Kat Batu 8!

Salam satu Malaysia! jumpe lagi di entry baru..masih menceritakan tentang SEGAMAT! aku xkira aku nak update jugak..hahaha! seperti yang kita dengar..ade jalan yang runtuh..menyebabkan kami dari Jementah xbole naek ke segamat..akhirnya petang tadi aku dapat pic2 tersebut..terima kasih kawan2 kat facebook yang bagi saya info ni..jom kita lihat sebesar mane lobang itu! memang kenderaan xlh lalu..so korg student UiTM Segamat memang xlh balik if lalu jalan tangkak! jalan ni dekat dengan durian segamat kat tening tinggi tu..hampir dengan selekoh masuk uitm!





Nampak ade 2 lobang..satu kat tepi n satu kat tengah...now dah jadik camni plk!




Amek ko! sume kenderaan dah xlh lalu dah..camne nak pg ke segamat or balik uitm segamat! mesti skrg tengah giat menyiapkan jalan kat cni!

Sumber Gambar dari rakan2 di facebook! thanks!

10 comments:

tiqaa said...

teruknyaa! dulu pnye banjir camni jgak ke? ke yg ni paling terok?

cik ateen said...

@tiqaa
yang ni lagi terok dari 2006 kakek..
huhuhu

MarelFira said...

subhanallah, sampai jadi mcm ni..ni kat area mn atin?

MarelFira said...

subhanallah, sampai jadi mcm ni..ni kat area mn atin?

cik ateen said...

@MarelFira
ni kat batu 8..kat durian besar tebing tinggi..dekat dgn simpang nak msuk uitm segamat..huhu

cik ateen said...

@MarelFira
ni kat batu 8..kat durian besar tebing tinggi..dekat dgn simpang nak msuk uitm segamat..huhu

Amir said...

mak aihhhhhh
sape dari jementah memang tak boleh pi uitm segamat ni....!

Amir said...

terima kasih gambar-gambar kamu banyak membantu. :)

www.uitmlife.com

Inchek Hafiz said...

cane nak balek segamat nanti?
jalan ktm rosak.. jalan ni pun rosak.. ada helikopter x? hehe

Inchek Hafiz said...

ahaa.. lupe lak.. nak share gambar gak ye..

8share