follow me

Friday, March 25, 2011

Bila Kami tahu KELAS BATAL!





Salam satu Malaysia! hari ini hari jumaat..again! kelas BEL aku mengacau aku nk balik rumah!!! kenapa?? nk jugak buat ari jumaat! bukannya aku ni selalu balik rumah..kasik laa ktorg rehat ari jumaat! geram pulak tiba2! tapi minggu ni seperti yang di jangka memang banyak KELAS BATAL! so masa yang ade sepatutnya ktorg buat segala FINAL PROJECT (memang melambak!)

Ari selasa yang lepas..selepas kelas Subject Cataloguing aku n kawan2 aku telah pergi membuat research kat luar..research laa sgt..haha:P padamulanya ingt nk pergi giant jer coz xtau kelas marketing petang tu batal..then lepas tau kelas marketing batal..ape lagi destinasi dah berubah terus ke PAS! hahaha..kami wat marketing ke PKNS,PAS n SACC MALL! gler lama xkuar beb! memang jakun kowt..bus rapid kl pown dah up to date..hebat!! malas nak citer banyak tengok jelaa pic di bawah ni.....

cerah tapi sebenarnya hujan..

makan time!
MCD!

Karok time!

ya salam..senandung ya salam..

0 comments:

8share