follow me

Monday, March 14, 2011

MaRelFiRa Wedding!



Salam satu Malaysia!Hari ahad yang lepas bersamaan 13 Mac 2011 aku dan rakan2 ku yang laen telah ke Seri Kembangan mencari dewan kawen sahabat kami yang bernama marelfira! kami gerak dari kolej pukol 10am..bajet gerak awal takut sesat coz ktorg memang xtau jalan nak ke sana..kitorg maen redah jer..tengok2 xsesat rupenya..kami sampai dewan tu dalam kol 11.15am..masa tu kat dewan tu xde pe2 lagi still tengah buat persiapan..so kami decide pg ke rumah marel sebelah jer dengan dewan tu..dekat rumah marel sempat kami posing kat pelamin nikah dier! marel bertunang pkl 10am ari sabtu kemudian nikah selepas zohor pada hari yang sama..then ari ahad marel dan pasangannya hanif di sandingkan! macam xpercaya jer marel dah kawen! congratz marel! SELAMAT PENGANTIN BARU! SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU!



banting pertama marel n hanif kami jumpe masa u turn!

gadis melayu!

malaysian next top model! hahaha:p

marel sayang..

hanif datang...

marel menyambut...

jom jalan2..hehehe..

ckit lagi nak sampai...

sampai jua ke jinjang pelamin..


lea,haziq,aku n has..

haziq dan mira


mood: Sedih..berkemungkinan minggu ni xdapat balik segamat!! huwaa~~ nk balik!!

2 comments:

dhiera said...

baju marel tersgt gojea~

Marya Hana . said...

baya2 kita ramai dah kawen kan?
aaa.. takotnya nak kawen :p
ceh over..

8share