follow me

Wednesday, March 2, 2011

STRESS!! TENSION!! GLER~~

Salam satu Malaysia! tension tension tension!!! tidakkkk!! naek tension aku dwatnya minggu ni..why??? biasa laa..kehidupan sebagai student ape jer ktorg kena tempuhi adalah seperti assignment yang menggunung..test dan quiz yang melambak! aku xkesah dengan sume tu..cuma masa sangat mencemburui aku! aku perlukan masa..now tahap tension aku sampai asyik gatal2 kepala jer..siap package dengan kelumumur lagi tuh! hehe..tapi setakat ni aku harus menarik nafas lega..coz aku dah lepas beberapa benda! seperti test DATABASE! MOCK MEETING (bel), Quiz n listening JAPAN! n lain2... esok aku ada test RESEARCH METHOD! semoga aku dapat study n dapat jawab kesemua soalan yang ada~~ AMIN!



malam semalam group aku decide nk lepaskan mock meeting jugak! alhamdulillah kami dah selesaikannya..(kredit to miss eda yang tulun snap pic kami)

p/s: kepada rakan2 seperjuangan especially budak kelas 1SD204A gdluck! n jangan tension2! ape2 yang berlaku kita harungi bersama2.. :)

0 comments:

8share