follow me

Saturday, April 16, 2011

B.I.N.G.O

Salam satu Malaysia..Semalam bersamaan 15hb April 2011! Aku yang bernama Ilya Nur Fateen Othman aka INFO akhirnya bebas dari segala test, present, final project, assignmnt individual n len2..banyak gler dugaan yang aku n rakan2 sekelas aku hadapai sepanjang sem ni..tapi kami sahut segala cabaran yang ada..Alhamdulillah semalam kami terasa bebas dari segala2nya walaupon ada satu lagi proposal blom hantar iaitu PROPOSAL RESEARCH METHOD! insyallah tu aku n partner aku AIN SHUHADA akan siapkannya dgn isi yang memberangsangkan lagi mantap! hahaha! gler HIPERBOLA x?? semalam lepas test SUBJECT CATALOGING aku n kawan2 lepak jer memanjang..macam dah abes paper..haha..n kebanyakan kawan2 aku dah balik rumah(mcm ct sem) jumpe korg nnt..jgn duk umah lama2 sangat jom kita stdy sama2 tuk first paper kita Subject Cataloging 27hb! then paper Marketing 29hb! n bg kawan2 yang amek minor system database n rekod! jgn lupe kitanya last paper 10hb MEI yer! haha! gdluck korg sume!

keadaan dinding aku pada awal bulan 3!

pastu pertengahan bulan 3 bertambah lagi!

b4 bulan 3 di tutup aku n ahli group aku merancang table utk awal bulan 4!

INI LAH HASILNYA SELEPAS SELESAI SEGALA2NYA SEMALAM! MERDEKA!!

2 comments:

dobot said...

GOOD LUCK KAK! Heeeeeeee :)

Marya Hana . said...

gudluck aten.. :)
same ah kite. busy bebeno..

8share