follow me

Monday, May 30, 2011

Comelnya Dier~~

Salam satu Malaysia! korg apa kabar?? aku sehat jer..cuma hari ini bengkak2 dari accident semalam baru jelas kelihatan! Alhamdulillah hari ini aku selamat berpuasa..aku x pergi ke mana2 pown sepanjang pagi..cuma petang tadi kuar sekejap pergi bank in duit kat BSN than pergi RHB Bank nak bukak account baru..Untuk keje punya pasal laa...

Nak tengok benda comel x??? aku tengok patung kotak ni comel laaa..korang rase?? cube korang tengok pic2 kat bawah...






















p/s: Actually banyak lagi pic ni...tapi cukup laa ni..banyak dah..comel kn?? wee:D

Sumber:JANGAN NAK LIKE SANGAT BOLEH, Ce KoMeN Ce KoMeN~

2 comments:

ika zla said...

weh comel gler..mane dapat kotak2 nie?weh aku dah jd follower ko so pe lg jd la follower ak gak...

cik ateen said...

@ika zla
comel kn kn kn kn kn..
hehe..
dah follow dh blog ko..
sepantas kilat td aku nmpk ko follow aku..
btw thanks :)

8share