follow me

Wednesday, May 25, 2011

Good Luck Semua!







Hey hey!! kita jumpe lagi hari ini di hari baru! Hari ini result exam keluar! so good luck untuk semua student UiTM yang ada di Malaysia ni.. If ikutkan jadual result hari ini just untuk budak diploma jer..degree 2 july nanti.. Xpe laa..sape2 nak cek pown xjadik masalah..mane laa tau kan degree pown keluar sekaly.. sebab kat announcement tu cakap TO ALL STUDENTS.. ape2 pown sume good luck yer..lagi2 untuk adek no.2 aku tu Ilya Nur Farahien Othman!

Then pas cek result hari keesokaanya budak diploma dah kena buat course registration..untuk budak degree pulak aku tengok dalam jadual dier cakap pendaftaran kursus untuk pelajar lama pusingan pertama secara online 27hb mei ni..so korang sume alert jelaa dengan student portal yer..

6 comments:

kay yea said...

adek kA xnak tgk lagikk..takot la uh..huhu~~

nur hidayah said...

lol da keluar ke? aku macam xde perasaan ja nk cek result nih

cik ateen said...

@kay yea
hahaha..yelaa tu..lg satu line slow laa nk cek..
yahoo pown bole slow...
hahha:P

cik ateen said...

@nur hidayah
ntah! xtau dh kuar lom..
line slow..
aku pown xde perasaan weh..
if nk kuar,kuar laa..
if x pown xpe..
tapi aku nk dier kuar! hahaha

ainulaqma said...

mak3..2july?? lmbt lg la ea??? hehehe

Marya Hana . said...

ohh kite 2 july eh..
uhhh takot.. !!

8share